Omrop Fryslan: De soarch wol dy!

07-03-2018

Er zijn op het moment veel tekorten in de zorg en de behoefte aan nieuwe mensen wordt steeds groter. Van 12 tot en met 17 maart is er bij Omrop Fryslân elke dag op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app veel aandacht voor alle facetten van de zorg.

In de themaweek is Omrop Fryslân bij verschillende zorginstellingen te vinden om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de zorg. Want: de zorg wil jou! Op Omropfryslan.nl/soarch is alles te vinden over de themaweek. Meer weten over de nationale ‘Week van zorg en welzijn’ of over het werken in de zorg? Kijk dan op de website van Zorgplein Noord: Wzwnoord.nl

Elke dag zijn persoonlijke portretten van mensen die in de zorg werken te zien in het televisieprogramma Fryslân Hjoed. Van verpleegkundige, iemand in de thuiszorg tot een GGZ-medewerker: al het werk is net zo belangrijk. In de ‘Week van zorg en welzijn’ worden er een flink aantal activiteiten overal in de provincie georganiseerd. Op radio wordt elke dag verslag gedaan van deze ludieke acties voor zorginstellingen.

Bron: persbericht Omrop Fryslan