NLO rapporteert 7,6% marktaandeel voor regionale omroep

23-02-2021

De regionale omroep realiseert op radio een gezamenlijk marktaandeel van 7,6% (dec’20-jan’21). Dit betekent dat 7,6% van de totale luistertijd van alle Nederlanders van 10 jaar en ouder naar de dertien regionale publieke radiozenders gaat. In dezelfde periode vorig jaar (dec’19-jan’20) was het marktaandeel van de regionale publieke radiozenders 7,4%. Dit blijkt uit de luistercijfers die door NLO/GfK zijn gepubliceerd.

(Bron: NLO/GfK, ma-zo 6-24 uur, 10+)

Auteur: Robert Claus