Marathon Rotterdam

06-04-2018

Persoonlijke verhalen

De camera’s gaan aan als de wedstrijdlopers binnen zijn. We brengen persoonlijke verhalen van lopers, soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder. En natuurlijk zorgen we dat de laatste loper zijn of haar deelname aan de marathon nooit meer vergeet.

Radio Rijnmond – vanaf 09:00 uur  (93.4FM)

Op Radio Rijnmond begint de uitzending al vroeg en zijn heel de dag updates van de gebeurtenissen te horen. Schakel vanaf 09:00 uur in op Radio Rijnmond, 93.4 FM.

TV Rijnmond – vanaf 13:00 uur (kanaal 30 Ziggo)

TV Rijnmond is er vanaf 13.00 uur bij.

Rijnmond.nl

Volg www.rijnmond.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en hou onze sociale media kanalen in de gaten voor de mooiste video’s en foto’s.

Bron: persbericht RTV Rijnmond