Maarten van der Weijden en Reuzen bij Omrop Fryslan

15-08-2018

Van de tocht van de Reuzen van Royal de Luxe doet de Omrop verslag op vrijdag 17 augustus vanaf 10.00 uur. De Elfsteden-zwemtocht van Maarten van der Weijden is te volgen via een 360 graden livestream, vanaf de start op zaterdag 18 augustus om 04.30 uur.

Reuzen
Omrop Fryslân laat via een livestream beelden zien van de eerste voorstelling van de Reuzen op vrijdag 17 augustus. De livestream is vanaf 10.00 uur te bekijken via de Omrop-app, Omropfryslan.nl, Facebook en ook op televisie. Presentatrice Jantine Weidenaar verzorgt het commentaar bij de beelden. Verder is verslaggever Wendy Kennedy op pad om de meningen van de toeschouwers te peilen en de sfeer in de stad te proeven. Daarnaast wordt het hele weekend een liveblog bijgehouden van de situatie in de stad, de laatste updates over het verkeer en de sfeer.

Maarten van der Weijden
De monsterzwemtocht van Maarten van der Weijden bij alle elf steden langs is bij Omrop Fryslân te volgen via een 360 graden livestream. De livestream is een samenwerking met de NOS. Op de stream zijn Maarten en de volgzwemmers de volledige zwemtocht te volgen. De livestream is te vinden in de Omrop-app en via Omropfryslan.nl. Van de start op 18 augustus om 04.30 uur tot de finish op 20 augustus.