Gondelvaart in Belt-Schutsloot

01-08-2018

Kijk en geniet mee van dit schouwspel op 11 augustus om 18.25 uur bij TV Oost.

De gondelvaart is een schouwspel van indrukwekkende, allegorische- en kleurrijke bloemengondels met technische hoogstandjes, muziek en figuratie. De gondels, van zo’n 12 tot 14 meter lengte, worden onderverdeeld in drie categorieën: allegorische gondels, bloemengondels en jeugdgondels die een onderwerp uitbeelden. De verlichte tuinen langs de route dragen mee aan een sprookjesachtige sfeer.

Een samenvatting van de gondelvaart in Belt Schutsloot zie je op zaterdag 11 augustus om 18.25 uur bij TV Oost. Deze uitzending wordt elk uur herhaald.