Fryske top 100

06-11-2017

Sytse Haima en Marcel Smit stappen op 11 november in de stembus. De dag daarna, op zondag 12 november, nemen Gryts en Grize en Frerik de Swetser plaats in de bus. De artiesten stappen op nog onbekende plaatsen weer uit en verzorgen daar een optreden. En: het kan zomaar zijn dat de stembus nog ergens anders opduikt tijdens de stemperiode…

Stemmen kan traditioneel tot en met tweede kerstdag en op die ‘finale stimdei’ krijgt iedereen de allerlaatste kans om zijn stem door te geven. Op de finale stimdei kunnen mensen contact opnemen met Omrop Fryslân en bekende Friezen aan de telefoon krijgen.

Fryske top 100
De Fryske top 100 wordt op 31 december van 13.00 tot 00.00 uur uitgezonden op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app.