16-11-2018

Op zaterdag 17 november en zondag 18 november wordt de Cruise Terminal Rotterdam hiervoor omgetoverd tot een heuse boksarena. RTV Rijnmond is hier het hele weekend bij.

Gladiatoren aan de Maas
Zaterdagavond 17 november staat het boksgala Gladiatoren aan de Maas gepland. In de Rotterdamse Cruise Terminal gaan zestien zakenmensen de ring in om tegen elkaar te boksen. Het hele jaar hebben zij getraind om topfit voor de dag te komen op deze bijzondere avond. Daarnaast zamelen zij geld in voor kinderen met weerbaarheidsproblemen, die door middel van bokslessen worden geholpen. RTV Rijnmond zendt Gladiatoren aan de Maas live uit, via een stream op Rijnmond.nl.

Interland
Op zondag 18 november staat er, eveneens in de Cruise Terminal Rotterdam, een interland op het programma. De beste boksers van Nederland zullen het dan opnemen tegen hun collega’s uit Amerika. Radio Rijnmond Sport zal live verslag doen van deze wedstrijd.

Sportclub Rijnmond de ring in
Omdat ook de voetballers een interland spelen, is er aankomend weekend geen eredivisievoetbal en vervalt FC Rijnmond op maandag. In plaats hiervan zendt TV Rijnmond op maandag 19 november vanaf 17.20 uur een speciale Sportclub Rijnmond uit, dat geheel in teken staat van de twee boksevenementen.

Kijk voor meer informatie over Gladiatoren aan de Maas en de boksinterland op de site van RTV Rijnmond