12 uur live radio

19-05-2018

De Meimarkt is in Tilburg al jaren een begrip. Honderdduizend bezoekers snuffelen door het centrum om op zoek te gaan naar allerlei prullaria. Omroep Brabant is erbij! Met een live-uitzending die zaterdagnacht om 00.00 uur begint en geopend wordt door Guus Meeuwis, neemt de radio een kijkje bij het uitgaanspubliek, de verzamelaars en de koopjesjagers tot 12.00 uur zondagmiddag.

Presentatoren Eefke Boelhouwers, Hubert Mol en Kristian Westerveld ontvangen in de mobiele studio diverse gasten zoals Mercy John, Corry Konings, René Schuurmans en Arijan van Bavel. De radio sleurt je letterlijk de nacht door want om 9.00 uur ’s ochtends zal het weekendprogramma ‘Lekker Weekend’ met Hilde de Bresser de ochtendmensen van de Meimarkt begroeten.

Omroep Brabant is bij de Meimarkt a.s. zaterdagnacht van 00.00 uur ’s nachts tot 12.00 uur zondagmiddag vanuit voormalig café Stout op de hoek van het Piusplein en de Heuvelring in Tilburg.

Kom langs, volg het via omroepbrabant.nl of luister naar Omroep Brabant.