MAX Ouderenjournaal is terug: Opnieuw samenwerking met regionale omroep

10-11-2020

Het MAX Ouderenjournaal is terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien op NPO1 en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf. Voor perspectief in deze moeilijke tijd. Er is opnieuw een samenwerking met de regionale omroep.

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, hoop en perspectief. Het programma neemt een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio. En er is aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. Ook de verhalen van de regionale omroep over bijzondere kleine en grote projecten in de regio, zijn in het MAX Ouderenjournaal op NPO1 te zien.

Jan Slagter “Nu we in een tweede coronagolf zijn beland, hebben we besloten het MAX Ouderenjournaal een vervolg te geven. Om betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd.”

Het MAX Ouderenjournaal is elke maandag om 16.35 uur te zien op NPO 1.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Digital News Report: 82% van Nederlanders checkt dagelijks het nieuws

Het podcastgebruik is in 2022 verder toegenomen. Maandelijks gebruikt bijna een derde van de Nederlanders podcasts; vooral jongeren.

15 06 2022

Regionale omroep krijgt met RegioStation eigen plek op WerkStation.tv

Het aanbod aan trainingen en opleidingen voor de regionale omroep heeft hiermee een eigen plek gekregen op de vernieuwde website van WerkStation.tv.

31 05 2022

AVROTROS gaat samenwerking aan met Philip Bloemendal Prijs

Ook de Regionale Publieke Omroep, een kweekvijver voor jong presentatietalent, heeft zich verbonden aan de prijs.

31 05 2022