MAX Ouderenjournaal is terug: Opnieuw samenwerking met regionale omroep

10-11-2020

Het MAX Ouderenjournaal is terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien op NPO1 en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf. Voor perspectief in deze moeilijke tijd. Er is opnieuw een samenwerking met de regionale omroep.

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, hoop en perspectief. Het programma neemt een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio. En er is aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. Ook de verhalen van de regionale omroep over bijzondere kleine en grote projecten in de regio, zijn in het MAX Ouderenjournaal op NPO1 te zien.

Jan Slagter “Nu we in een tweede coronagolf zijn beland, hebben we besloten het MAX Ouderenjournaal een vervolg te geven. Om betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd.”

Het MAX Ouderenjournaal is elke maandag om 16.35 uur te zien op NPO 1.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Kom jij ons team versterken? We zoeken een secretaresse

Vind je het heerlijk om in te springen daar waar de drukte is, hou je van planningen en vind je het een uitdaging om agenda’s bij te houden?

01 11 2022

[LUISTER] Dutch Media Week: Podcast over 30 jaar regionale televisie

Luister naar de podcast over 30 jaar regionale televisie met omroeppionier Henny Everts en mediajournalist en schrijver Peter Schavemaker.

18 10 2022

Onderzoek Commissariaat van belang voor versterking lokale journalistiek

“Dat de regionale omroepen zo’n belangrijke rol spelen in de lokale informatievoorziening is een mooie en terechte waardering."

30 09 2022