MAX Ouderenjournaal is terug: Opnieuw samenwerking met regionale omroep

10-11-2020

Het MAX Ouderenjournaal is terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien op NPO1 en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf. Voor perspectief in deze moeilijke tijd. Er is opnieuw een samenwerking met de regionale omroep.

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, hoop en perspectief. Het programma neemt een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio. En er is aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. Ook de verhalen van de regionale omroep over bijzondere kleine en grote projecten in de regio, zijn in het MAX Ouderenjournaal op NPO1 te zien.

Jan Slagter “Nu we in een tweede coronagolf zijn beland, hebben we besloten het MAX Ouderenjournaal een vervolg te geven. Om betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd.”

Het MAX Ouderenjournaal is elke maandag om 16.35 uur te zien op NPO 1.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Brandbrief mediacoalitie voor behoud van persalarmeringen

Een brede coalitie van mediapartijen roept minister van Justitie en Veiligheid op om het systeem van automatische persalarmeringen in stand te houden.

30 03 2023

Regionale omroepen en Kieskompas lanceren stemhulp Provinciale Statenverkiezingen

Het Kieskompas speelt per provincie in op thema’s die er spelen. De stellingen zijn opgesteld door journalisten van de regionale omroepen.

13 02 2023

Judith Meeng nieuw lid raad van toezicht RPO

Judith Meeng is toegetreden tot de raad van toezicht van de RPO. De focus ligt op de terreinen van HR, communicatie en diversiteit & inclusie.

15 12 2022