Regionale omroepen: Professioneel, herkenbaar en vernieuwend

13-12-2021

In de nieuwe Spreekbuis.nl heeft journalist Bas Nieuwenhuijsen een verhaal opgetekend over de regionale publieke omroepen. Jan Müller, bestuurder van de Regionale Publieke Omroep (RPO), geeft in het gesprek aan dat de samenwerking tussen de regionale, landelijke en lokale omroepen een flinke impuls heeft gekregen: “Er is steeds meer behoefte aan nieuws van dichtbij. Wij helpen de lokale omroepen te versterken en wij voorzien landelijk nieuws van verdieping.”

Het volledige verhaal is te lezen in het Spreekbuis Magazine. Het gedrukte magazine is ook online te lezen op de website van Spreekbuis.nl.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Brandbrief mediacoalitie voor behoud van persalarmeringen

Een brede coalitie van mediapartijen roept minister van Justitie en Veiligheid op om het systeem van automatische persalarmeringen in stand te houden.

30 03 2023

Regionale omroepen en Kieskompas lanceren stemhulp Provinciale Statenverkiezingen

Het Kieskompas speelt per provincie in op thema’s die er spelen. De stellingen zijn opgesteld door journalisten van de regionale omroepen.

13 02 2023

Judith Meeng nieuw lid raad van toezicht RPO

Judith Meeng is toegetreden tot de raad van toezicht van de RPO. De focus ligt op de terreinen van HR, communicatie en diversiteit & inclusie.

15 12 2022