Regionale omroepen: Professioneel, herkenbaar en vernieuwend

13-12-2021

In de nieuwe Spreekbuis.nl heeft journalist Bas Nieuwenhuijsen een verhaal opgetekend over de regionale publieke omroepen. Jan Müller, bestuurder van de Regionale Publieke Omroep (RPO), geeft in het gesprek aan dat de samenwerking tussen de regionale, landelijke en lokale omroepen een flinke impuls heeft gekregen: “Er is steeds meer behoefte aan nieuws van dichtbij. Wij helpen de lokale omroepen te versterken en wij voorzien landelijk nieuws van verdieping.”

Het volledige verhaal is te lezen in het Spreekbuis Magazine. Het gedrukte magazine is ook online te lezen op de website van Spreekbuis.nl.

Ontdek meer

Lokale en regionale omroepen bundelen krachten met journalistieke alliantie

De Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de Regionale Publieke Omroep (RPO) hebben een alliantie gesloten gericht op

15 02 2024

Broadcast Magazine: De week van Jan Müller

Deze week neemt Jan Müller, directeur-bestuurder Stichting Regionale Publieke Omroep, de lezers van Broadcast Magazine mee in zijn week.

13 06 2023

Jaarverslag 2022: Midden in de regio

Als maker en verspreider van regionaal nieuws en drager van de regionale cultuur staan we midden in de regio. Ga naar het online jaarverslag.

31 05 2023