Regionale omroepen: Professioneel, herkenbaar en vernieuwend

13-12-2021

In de nieuwe Spreekbuis.nl heeft journalist Bas Nieuwenhuijsen een verhaal opgetekend over de regionale publieke omroepen. Jan Müller, bestuurder van de Regionale Publieke Omroep (RPO), geeft in het gesprek aan dat de samenwerking tussen de regionale, landelijke en lokale omroepen een flinke impuls heeft gekregen: “Er is steeds meer behoefte aan nieuws van dichtbij. Wij helpen de lokale omroepen te versterken en wij voorzien landelijk nieuws van verdieping.”

Het volledige verhaal is te lezen in het Spreekbuis Magazine. Het gedrukte magazine is ook online te lezen op de website van Spreekbuis.nl.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Kom jij ons team versterken? We zoeken een secretaresse

Vind je het heerlijk om in te springen daar waar de drukte is, hou je van planningen en vind je het een uitdaging om agenda’s bij te houden?

01 11 2022

[LUISTER] Dutch Media Week: Podcast over 30 jaar regionale televisie

Luister naar de podcast over 30 jaar regionale televisie met omroeppionier Henny Everts en mediajournalist en schrijver Peter Schavemaker.

18 10 2022

Onderzoek Commissariaat van belang voor versterking lokale journalistiek

“Dat de regionale omroepen zo’n belangrijke rol spelen in de lokale informatievoorziening is een mooie en terechte waardering."

30 09 2022