Mark Minkman wordt bestuurder ad interim bij de Regionale Publieke Omroep

27-08-2020

Stichting Regionale Publieke Omroep (RPO) benoemt Mark Minkman tot nieuwe bestuurder ad interim. Hij volgt per 1 september 2020 Gerard Schuiteman op die als zakelijk directeur aan de slag gaat bij RTV Utrecht.

Mark Minkman is adviseur van Andersson Elffers Felix en een zeer ervaren bestuurder. Hij heeft een lange periode (eind)verantwoordelijkheid in de cultuur- en mediasector gedragen. Hij was jarenlang directeur van het Amsterdamse poppodium Paradiso. Daarvoor was hij acht jaar zakelijk directeur bij de landelijke publieke omroepvereniging VARA.

Mark Minkman gaat de functie van bestuurder op interim basis vervullen. In de tussentijd start de procedure voor de werving van een nieuwe vaste bestuurder.

Ontdek meer

Lokale en regionale omroepen bundelen krachten met journalistieke alliantie

De Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de Regionale Publieke Omroep (RPO) hebben een alliantie gesloten gericht op

15 02 2024

Broadcast Magazine: De week van Jan Müller

Deze week neemt Jan Müller, directeur-bestuurder Stichting Regionale Publieke Omroep, de lezers van Broadcast Magazine mee in zijn week.

13 06 2023

Jaarverslag 2022: Midden in de regio

Als maker en verspreider van regionaal nieuws en drager van de regionale cultuur staan we midden in de regio. Ga naar het online jaarverslag.

31 05 2023