Mark Minkman wordt bestuurder ad interim bij de Regionale Publieke Omroep

27-08-2020

Stichting Regionale Publieke Omroep (RPO) benoemt Mark Minkman tot nieuwe bestuurder ad interim. Hij volgt per 1 september 2020 Gerard Schuiteman op die als zakelijk directeur aan de slag gaat bij RTV Utrecht.

Mark Minkman is adviseur van Andersson Elffers Felix en een zeer ervaren bestuurder. Hij heeft een lange periode (eind)verantwoordelijkheid in de cultuur- en mediasector gedragen. Hij was jarenlang directeur van het Amsterdamse poppodium Paradiso. Daarvoor was hij acht jaar zakelijk directeur bij de landelijke publieke omroepvereniging VARA.

Mark Minkman gaat de functie van bestuurder op interim basis vervullen. In de tussentijd start de procedure voor de werving van een nieuwe vaste bestuurder.

Auteur: Robert Claus