Bert Huisjes (WNL) maakt jury NL Awards compleet

19-12-2019

Met Bert Huisjes is de jury voor de NL Awards compleet. De directeur-hoofdredacteur van WNL hecht veel waarde aan de regionale journalistiek en de verhalen in Nederland. De andere nieuwe gezichten in de jury zijn Jessica Swinkels (Fonds BJP), Joris Gerritsen (De Gelderlander) en Karlijn Houterman, de winnaar van de Gouden NL Award 2018. Samen met de juryleden Annewil Neervens (AVROTROS), Susanne de Kroon (NOS), Kirsten Jassies (contentstrateeg), Botte Jellema (podcaster) en juryvoorzitter Rein Tolsma buigen zij zich over de ruim 70 inzendingen.

De NL Awards zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen. De onderscheidingen zijn een initiatief van de hoofdredacteuren van de regionale omroepen. De prijzen worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse congres voor medewerkers van regionale omroepen: NL Media Event.

Er worden awards uitgereikt in de categorieën: Eigen Nieuws, Tv-programma, Radioprogramma, Online project, Cross-/transmediaal project, Jong talent en Documentaire. Begin maart worden de nominaties bekend gemaakt. De prijsuitreiking is 25 maart. Dan wordt ook Gouden NL Award aan één van de winnaars toegekend.

Ontdek meer

Winnaars NL Awards 2019: Minister Slob opnieuw verheugd over de kwaliteit

De Gouden NL Award 2019 gaat naar Omroep Gelderland voor ‘Verstrikt’ een vijfdelige persoonlijke podcastserie over zelfmoord.

21 04 2020

Regionale Omroep verplaatst evenement voor journalisten en programmamakers

Het NL Media Event dat gepland staat voor 25 en 26 maart gaat niet door. De uitreiking NL Awards gaat via online videostream wél door.

11 03 2020

Minister Slob reikt de Gouden NL Award uit.

De nominaties voor de NL Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen, zijn bekend.

27 02 2020