Voucher Fonds BJP voor drie talenten Regiohelden Award ‘Nieuwkomer’

20-04-2022

We hadden dit jaar drie ijzersterke nominaties voor de Regiohelden award ‘Nieuwkomer’: Manon van Koppen (Rijnmond), Teun van der Velden (RTV Oost) en Carmen Nelissen (RTV Utrecht). De drie talentvolle journalisten hebben van het Fonds Bijzondere Journalistiek Projecten een voucher ontvangen om te besteden aan onder meer trainingen, conferenties en workshops in binnen- en buitenland.

Beurs Expertise Bevordering
Het Fonds BPJ heeft de Beurs Expertise Bevordering. Met de beurs kunnen journalisten kennis verdiepen, nieuwe vaardigheden aanleren en innovatieve vertelvormen verkennen: allemaal erop gericht om een (betere) onderzoeksjournalist te worden.

Regiohelden Awards
Tijdens de Regiohelden Awards kregen de drie talenten de voucher uit handen van Joëlle Terburg, directeur-bestuurder van Fonds BJP. Zij had ook de eer om de winnaar van de Regiohelden Award ‘Nieuwkomer’ bekend te maken: Carmen Nelissen (RTV Utrecht). Carmen is volgens de jury een mooi voorbeeld van een nieuwe generatie journalisten die verhalen maakt, samen met het publiek en niet alleen maar voor het publiek. Haar verhalen op de socials springen er echt uit en mensen voelen zich vrij en ongeremd bij haar. Tegelijkertijd is ze veelzijdig, bevlogen en betrokken.

Foto: Eric Brinkhorst
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Derde crisisdebat van Omroep Brabant gaat over de zorg

Na de wooncrisis en de armoedecrisis staat het derde debat van Omroep Brabant in het teken van de zorg.

09 12 2022

Nieuwe serie Special TV in december bij RTV Oost

Special TV ontstond in het voorjaar van 2022 naar aanleiding van de Special Olympics die in Overijssel plaatsvonden.

25 11 2022

Tweede debat van Brabant over woningcrisis is te zien bij Omroep Brabant

Omroep Brabant komt met een aantal extra uitzendingen waarin elke keer een andere crisis centraal gesteld wordt: Dit keer de wooncrisis.

13 11 2022