Voormalige Miss Nederland gaat voor Omroep Brabant op zoek naar liefdesverhalen

27-12-2019

Nicky Opheij uit Handel, de Miss Nederland van 2017, gaat vanaf januari voor Omroep Brabant op zoek naar mooie, ontroerende, zoete, romantische en verrassende liefdesverhalen in de provincie Brabant. Met twee (camera- en geluids)mannen aan haar zijde, reist Nicky langs verschillende Brabantse steden en dorpen en stelt ze onder meer de vraag: Wat is jouw liefdesverhaal?

Mooi liefdesverhaal
Het team van Nicky bevraagt op straat voorbijgangers over de soms ongrijpbare liefde, terwijl de camera draait. Ben je verliefd of heb je liefdesverdriet? Waar ben je de grote liefde tegen het lijf gelopen? Waarom sprong de vonk over? Of juist niet? Kun je het eerste vriendje of vriendinnetje nog herinneren? Zou je die nog eens willen ontmoeten? Achter elke vraag schuilt ongetwijfeld een mooi liefdesverhaal.

Liefde is overal
Omroep Brabant zendt vanaf 7 januari veertien afleveringen uit van ‘Liefde is overal’. “We hebben er inmiddels vijf opgenomen en er is al een aantal mooie liefdesverhalen voorbijgekomen”, vertelt Nicky. Als voorbeeld geeft ze een oudere vrouw in Gemert die in korte tijd de tweede liefdes van haar leven verloor. Maar Nicky vertelt ook over haar eigen liefdesleven. Haar grote liefde was al twee jaar in beeld voordat de vonk oversloeg. “We zijn wat gaan drinken en hij is niet meer weggegaan.”

Miss Nederland
Nicky Opheij (24) uit Handel studeerde bouwkunde, maar lonkte ook naar de modellenwereld. In 2014 won ze de zoektocht naar Holland’s Next Top Model. Drie later werd ze gekroond als Miss Nederland. Naast model is Nicky ook voedingsdeskundige.

Iedere dinsdag
De eerste uitzending van ‘Liefde is Overal’ is te zien op dinsdag 7 januari vanaf 17.45 uur op Omroep Brabant, daarna ieder uur herhaald. De eerste uitzending is opgenomen in Gemert. De daaropvolgende afleveringen worden steeds op dinsdag uitgezonden. Kijk voor meer informatie op omroepbrabant.nl/liefdeisoveral.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022