Autosportevenement ‘Twente Rally’ live bij RTV Oost

17-10-2019

Ronkende motoren, gesleutel aan meer dan 100 supersnelle auto’s of youngtimers: de autoliefhebber komt dit weekend volop aan zijn trekken tijdens de Conrad Twente Rally. RTV Oost is er zondag 20 oktober live bij en neemt je mee in deze rallywereld.

Het evenement bestaat als sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement. Deze week volgt het team van Expeditie Oost een rallyteam dat aan de auto’s sleutelt, zie je het moment van de documentcontrole, de technische keuring, het service terrein, de verkenning en zijn ze bij de rally tot aan de finish.

Live vanuit de DHL Arena
Zondagmiddag 20 oktober presenteert Paul Schabbink van 13.00 tot 18.00 uur live de Oosttribune vanuit de DHL Arena. Publiek is hierbij van harte welkom. De rallyauto’s rijden voor de studio langs en zijn live te zien op TV Oost. Je wordt op de hoogte gehouden van het laatste sportnieuws en natuurlijk is er voldoende muziek.

Foto: Conrad Twente Rally 2018, Kevin Sand

Auteur: Jasja Pen

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022