Autosportevenement ‘Twente Rally’ live bij RTV Oost

17-10-2019

Ronkende motoren, gesleutel aan meer dan 100 supersnelle auto’s of youngtimers: de autoliefhebber komt dit weekend volop aan zijn trekken tijdens de Conrad Twente Rally. RTV Oost is er zondag 20 oktober live bij en neemt je mee in deze rallywereld.

Het evenement bestaat als sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement. Deze week volgt het team van Expeditie Oost een rallyteam dat aan de auto’s sleutelt, zie je het moment van de documentcontrole, de technische keuring, het service terrein, de verkenning en zijn ze bij de rally tot aan de finish.

Live vanuit de DHL Arena
Zondagmiddag 20 oktober presenteert Paul Schabbink van 13.00 tot 18.00 uur live de Oosttribune vanuit de DHL Arena. Publiek is hierbij van harte welkom. De rallyauto’s rijden voor de studio langs en zijn live te zien op TV Oost. Je wordt op de hoogte gehouden van het laatste sportnieuws en natuurlijk is er voldoende muziek.

Foto: Conrad Twente Rally 2018, Kevin Sand

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022