Tour de L1mbourg bij L1 TV

16-07-2019

In het programma ‘Tour de L1mbourg’ bij L1 TV praten presentator Sander Kleikers en oud-wielrenner Gert Jakobs over de verrichtingen van de Limburgers in de Tour de France en de liefde voor het fietsen en Limburg.

Tour de L1mbourg is er nog iedere dag van de Tour de France tot en met de slotetappe in Parijs. De uitzending is vanaf 18:30 uur bij L1 TV. Het wielerprogramma komt iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente en doorkruist op deze manier de hele provincie. Het programma van de regionale omroep van Limburg wordt samen met de Provincie Limburg en Limburg Cycling gemaakt.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten is te lezen op L1.nl/TourDeLimbourg.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022

Ode aan de provincie door Steef & Stoof in radioprogramma bij Omroep Brabant

"Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!" Dat is zo'n beetje de rode draad van Steef & Stoof.

10 06 2022