Theatervoorstelling Pinkpop bij L1 op televisie

05-06-2019

L1 heeft toestemming om eenmalig de theatervoorstelling Pinkpop op televisie uit te zenden. Het muzikale liefdesverhaal van Toneelgroep Maastricht is te zien op Pinksterzondag 9 juni om 20:30 uur bij de regionale omroep van Limburg.

Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal is een tragikomische voorstelling met onder andere Huub Stapel, Suzan Seegers en Rowwen Hèze. De productie van Toneelgroep Maastricht van afgelopen jaren. Er kwamen in 2017 zo’n 30.000 bezoekers op af.

Het stuk gaat over een man die zijn geheugen verliest. In zijn hoofd lopen heden en verleden steeds meer door elkaar en zijn herinneringen vervagen. Hij probeert de dierbare momenten uit zijn jongere jaren vast te houden. De tijd waarin zijn beste vriend en hij streden om de liefde van dezelfde vrouw. Samen vierden ze het leven, de liefde en natuurlijk Pinkpop.

De band Rowwen Hèze schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe muziek en speelt deze live op het podium. Omringd door foto’s en video’s uit het rijke Pinkpop-archief, brengt Toneelgroep Maastricht een ode aan de liefde én aan het wereldberoemde popfestival. De regie van de voorstelling was in handen van Servé Hermans.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022