Theatercorso Sint Jansklooster bij TV Oost

15-08-2022

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Naar het corso in Sint Jansklooster kijkt heel Overijssel weer uit. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over indrukwekkende wagens, komen op vrijdag langs in het dorp. Een uitgebreide registratie is zaterdag 20 augustus te zien op TV Oost. De presentatie is in handen van Chantal Everaardt en co-host Wim Odink.

Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster. De uitzending van het Corso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en is zaterdag om 18.00 uur te zien bij de regionale omroep. Deze uitzending wordt daarna elke twee uur herhaald.

Foto: Wilko Visscher

Ontdek meer

RTV Oost zet de streektaal in het zonnetje tijdens de Week van de Streek

Van 10 t/m 17 maart is het de ‘Week van de Streek’ bij RTV Oost en besteedt de

07 03 2024

Dorothy Oosting volgt Overijsselaars die een dierbare hebben verloren

Vanaf januari is bij RTV Oost ‘Rouw op je dak’ te zien met verhalen van Overijsselaars die een dierbare hebben verloren.

28 12 2023

Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering

Radioprogramma’s krijgen een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek.

19 12 2023