Theatercorso Sint Jansklooster bij TV Oost

15-08-2022

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Naar het corso in Sint Jansklooster kijkt heel Overijssel weer uit. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over indrukwekkende wagens, komen op vrijdag langs in het dorp. Een uitgebreide registratie is zaterdag 20 augustus te zien op TV Oost. De presentatie is in handen van Chantal Everaardt en co-host Wim Odink.

Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster. De uitzending van het Corso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en is zaterdag om 18.00 uur te zien bij de regionale omroep. Deze uitzending wordt daarna elke twee uur herhaald.

Foto: Wilko Visscher
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

Vanaf maandag 27 november biedt NH een online omgeving waar Noord-Hollanders die naar elkaar omkijken elkaar kunnen vinden.

27 11 2023

RTV Drenthe lanceert het Drentstalige radiostation Radio Drèents

'Het nieuwe audiokanaal Radio Drèents draagt bij aan het versterken van de regionale identiteit.'

30 06 2023

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023