Theatercorso Sint Jansklooster bij TV Oost

15-08-2022

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Naar het corso in Sint Jansklooster kijkt heel Overijssel weer uit. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over indrukwekkende wagens, komen op vrijdag langs in het dorp. Een uitgebreide registratie is zaterdag 20 augustus te zien op TV Oost. De presentatie is in handen van Chantal Everaardt en co-host Wim Odink.

Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster. De uitzending van het Corso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en is zaterdag om 18.00 uur te zien bij de regionale omroep. Deze uitzending wordt daarna elke twee uur herhaald.

Foto: Wilko Visscher
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

KRO-NCRV, L1 en Omroep Brabant maken derde seizoen Carnavalshart

In vier afleveringen worden ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen verteld uit het zuidelijke hart van carnavalsland.

25 01 2023

Cécile Narinx nieuwe hoofdredacteur van L1

Cécile Narinx wordt de nieuwe hoofdredacteur van L1. De in Maastricht geboren Narinx heeft veel ervaring in de media.

25 01 2023

Metropoolredactie: unieke samenwerking in medialandschap

NH, Omroep Flevoland en stadsomroep AT5 beginnen een gezamenlijke Metropoolredactie en brengen nieuws over deAmsterdamse metropoolregio.

11 01 2023