Theatercorso Sint Jansklooster bij TV Oost

15-08-2022

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Naar het corso in Sint Jansklooster kijkt heel Overijssel weer uit. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over indrukwekkende wagens, komen op vrijdag langs in het dorp. Een uitgebreide registratie is zaterdag 20 augustus te zien op TV Oost. De presentatie is in handen van Chantal Everaardt en co-host Wim Odink.

Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster. De uitzending van het Corso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en is zaterdag om 18.00 uur te zien bij de regionale omroep. Deze uitzending wordt daarna elke twee uur herhaald.

Foto: Wilko Visscher
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023

LHBTI-gemeenschap uit Almere aan het woord in ‘Ally onder de regenboog’

Op zaterdag 8 april zendt Omroep Flevoland de tv-première van ‘Ally onder de Regenboog’ uit. In deze documentaire staat centraal hoe LHBTI’ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

04 04 2023

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023