Theatercorso Sint Jansklooster bij TV Oost

15-08-2022

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Naar het corso in Sint Jansklooster kijkt heel Overijssel weer uit. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over indrukwekkende wagens, komen op vrijdag langs in het dorp. Een uitgebreide registratie is zaterdag 20 augustus te zien op TV Oost. De presentatie is in handen van Chantal Everaardt en co-host Wim Odink.

Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster. De uitzending van het Corso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en is zaterdag om 18.00 uur te zien bij de regionale omroep. Deze uitzending wordt daarna elke twee uur herhaald.

Foto: Wilko Visscher
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

DUIC en RTV Utrecht gaan samen op zoek naar journalistieke vernieuwing

Ook wordt er onderzocht hoe lokale journalistiek beter kan aansluiten bij het veranderend mediagedrag en de behoeften van inwoners van Utrecht.

15 09 2022

Omroep Brabant-app scoort goed bij gebruikers: ‘Fijn om waardering te zien’

De app van Omroep Brabant staat op de tiende plaats van bekendste en meest gebruikte nieuws-apps in Nederland.

13 09 2022

Maarten van Rossem duikt opnieuw in de geschiedenis van Utrecht

Vanaf 29 september keert Maarten van Rossem terug bij RTV Utrecht. Hij gaat op zijn eigen wijze de geschiedenis van de provincie Utrecht ontdekken.

13 09 2022