Stembureau Omroep West opent de deuren

20-05-2019

Voor wie altijd al eens binnen de deuren van Omroep West heeft willen kijken, is er een mooie gelegenheid op donderdag 23 mei. Bij de Europees Parlementsverkiezingen op donderdag 23 mei kan er namelijk voor het eerst gestemd worden binnen de muren van de regionale omroep.

Omroep West maakt het vervullen van de burgerplicht zo wel heel leuk. Naast het inkleuren van een vakje naar keuze bij het stembureau, is iedereen die komt stemmen van harte welkom nog even te blijven. Volg de radio uitzendingen in de studio van Radio West, drink een kopje koffie of thee in het bedrijfsrestaurant en maak kennis met de presentatoren.

In alle radioprogramma’s is er de hele dag aandacht voor de verkiezingen met live updates van politiek verslaggevers Lot van Bree en Ivar Lingen. Bij Studio Haagsche Bluf is er tussen 17.00 en 19.00 uur een panelgesprek te volgen over de verkiezingen in het radioprogramma van Tjeerd Spoor. Er zijn live updates van de uitslagen op 89.3 Radio West, via de website www.omroepwest.nl en via de West App.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022

Ode aan de provincie door Steef & Stoof in radioprogramma bij Omroep Brabant

"Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!" Dat is zo'n beetje de rode draad van Steef & Stoof.

10 06 2022