Samenwerking BredaNu en Omroep Brabant bij Breda Jazz Festival

28-05-2019

Ook dit jaar werken BredaNu en Omroep Brabant weer samen tijdens het Breda Jazz Festival. De lokale zender van Breda en de regionale omroep van Noord-Brabant maken samen het programma JazzTalk. De talkshow van BredaJazz wordt uitgezonden bij BredaNu en Omroep Brabant.

De uitzendingen van JazzTalk zijn iedere avond tijdens het Breda Jazz Festival op de lokale en regionale televisie te zien. De inwoners van Breda kunnen de uitzending al om 20.30 uur zien bij BredaNu en om 22.30 uur kunnen via Omroep Brabant alle Brabanders JazzTalk kijken. Door de samenwerking tussen BredaNu en Omroep Brabant is het Breda Jazz Festival een evenement voor de hele regio. Als partners kunnen de lokale en regionale omroep samen een inhoudelijk mooi programma maken met gasten, reportages en live muziek. JazzTalk wordt van 30 mei tot en met 2 juni dagelijks gemaakt vanuit het Oude Breda’s Museum aan de Parade in Breda en wordt gepresenteerd door Eefke Boelhouwers.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022