RTV Oost presenteert: een nieuwe serie SPUNCK Podium

06-10-2023

SPUNCK, hét cultuurplatform van RTV Oost, start woensdag 11 oktober om 17.30 uur met de vijfde serie SPUNCK Podium. In deze talkshow geeft Oost elke week het podium aan cultureel Overijssel. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, talent of al bekend, SPUNCK Podium is voor iedereen.

Inga Tjapkes ontvangt artiesten, kunstenaars, aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers en gaat in gesprek. Over nieuwtjes, releases en mooie projecten. Met live muziek, live theater en goede gesprekken. SPUNCK Podium is dé broedplaats waar cultureel Overijssel elkaar ontmoet, waar het publiek inspiratie opdoet en waar ze wordt bijgepraat over wat er te doen is.

Poppunt Overijssel heeft muzikant Ruben Verkerke gevraagd wekelijks in de ‘Pop3’ de gouden tips te geven in SPUNCK Podium. Ook vaste SPUNCK huisvriend, zanger en gitarist Erik Neimeijer, is er elke week bij met een mooi verhaal dat aan het denken zet én een geweldige song. Vaak zelf geschreven maar het kan ook een van zijn favoriete songs zijn. En natuurlijk zijn Pronk en Abels er weer met een goed gesprek in de streektaal over de meest uiteenlopende zaken.

Ontdek meer

Erop uit in de regio!

Met de zomer in aantocht kunnen we weer uitkijken naar veel regionale feesten, evenementen en concerten. We selecteerden

10 06 2024

De regio kleurt oranje!

Het hele land kleurt oranje, met de start van het EK voetbal van komende vrijdag voor de deur!

10 06 2024

Regionale omroepen te gebruiken met Apple CarPlay en Android Auto

Vanaf nu kunnen gebruikers in heel Nederland naar hun favoriete regionale omroep luisteren via Apple CarPlay en Android

05 06 2024