RTV Oost presenteert: een nieuwe serie SPUNCK Podium

06-10-2023

SPUNCK, hét cultuurplatform van RTV Oost, start woensdag 11 oktober om 17.30 uur met de vijfde serie SPUNCK Podium. In deze talkshow geeft Oost elke week het podium aan cultureel Overijssel. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, talent of al bekend, SPUNCK Podium is voor iedereen.

Inga Tjapkes ontvangt artiesten, kunstenaars, aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers en gaat in gesprek. Over nieuwtjes, releases en mooie projecten. Met live muziek, live theater en goede gesprekken. SPUNCK Podium is dé broedplaats waar cultureel Overijssel elkaar ontmoet, waar het publiek inspiratie opdoet en waar ze wordt bijgepraat over wat er te doen is.

Poppunt Overijssel heeft muzikant Ruben Verkerke gevraagd wekelijks in de ‘Pop3’ de gouden tips te geven in SPUNCK Podium. Ook vaste SPUNCK huisvriend, zanger en gitarist Erik Neimeijer, is er elke week bij met een mooi verhaal dat aan het denken zet én een geweldige song. Vaak zelf geschreven maar het kan ook een van zijn favoriete songs zijn. En natuurlijk zijn Pronk en Abels er weer met een goed gesprek in de streektaal over de meest uiteenlopende zaken.

Ontdek meer

Sintvoorieder1: Record bij actie van Radio West en lokale omroepen

Nadat Den Haag FM al actievoerde voor Sintvoorieder1 werd de inzameling door Omroep West breder uitgerold naar meer lokale omroepen.

25 11 2023

Tweede Kamerverkiezingen bij regionale omroep: Iedere regio telt

Meer dan ooit telt iedere regio, ook voor politiek Den Haag. De regionale omroepen zetten bij Tweede Kamerverkiezingen het publiek centraal.

10 11 2023

Regionale omroepen en Kieskompas: Onafhankelijke stemhulp voor de regio

Kieskompas speelt naast alle landelijke onderwerpen ook per provincie in op thema’s die daar spelen.

03 11 2023