RTV Oost maakt kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen

27-08-2021

SPUNCK!, hét cultuurplatform van RTV Oost, trapt het culturele seizoen op 1 september af met een nieuw programma: SPUNCK! Open Podium. In deze talkshow geeft de regionale omroep elke woensdag het podium aan cultureel Overijssel.

Iedereen is welkom
In SPUNCK! Open Podium ontvangen Inga Tjapkes en Laura Bijvank aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Alles is mogelijk en iedereen krijgt de kans om zijn of haar talent te delen. Daarnaast is er aandacht voor nieuwtjes, uit-tips, workshops en persoonlijke vlogs van makers.

Kunst en cultuur toegankelijk
SPUNCK! wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk.

SPUNCK! Open Podium is vanaf 1 september elke woensdag om 17.30 uur op TV Oost, rtvoost.nl, NLZIET én op het YouTubekanaal van de regionale omroep.

Foto: Michel Korndorffer
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022