RTV Oost maakt kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen

27-08-2021

SPUNCK!, hét cultuurplatform van RTV Oost, trapt het culturele seizoen op 1 september af met een nieuw programma: SPUNCK! Open Podium. In deze talkshow geeft de regionale omroep elke woensdag het podium aan cultureel Overijssel.

Iedereen is welkom
In SPUNCK! Open Podium ontvangen Inga Tjapkes en Laura Bijvank aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Alles is mogelijk en iedereen krijgt de kans om zijn of haar talent te delen. Daarnaast is er aandacht voor nieuwtjes, uit-tips, workshops en persoonlijke vlogs van makers.

Kunst en cultuur toegankelijk
SPUNCK! wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk.

SPUNCK! Open Podium is vanaf 1 september elke woensdag om 17.30 uur op TV Oost, rtvoost.nl, NLZIET én op het YouTubekanaal van de regionale omroep.

Foto: Michel Korndorffer

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022