RTV Oost lanceert nieuwe podcastserie ‘Moord op het Oosterveld’

22-06-2020

De regionale omroep RTV Oost lanceert een nieuwe podcast. Misdaadjournalist Tom Meerbeek dook in de moordzaak van de 26-jarige Daan Mellée. Het resultaat van het speurwerk is een podcastserie. De afleveringen zijn vanaf 26 juni te beluisteren via de website van RTV Oost en alle podcastapps.

Op 3 juli 2018 wordt Enschede opgeschrikt door de moord op de 26-jarige Daan Mellée. Nu, twee jaar later, is de moord (nog) niet opgelost. Na diverse onderzoeken is het nog steeds niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor de moord op Daan. Wat is er gebeurd en wie zit er achter de brute moord? De 26-jarige Enschedeër Daan Mellée werd dood gevonden in een huis aan het Oosterveld in Enschede. Hij bleek te zijn doodgeschoten. Daan woonde in het huis met zijn vriendin. Er zijn verschillende verdachten de revue gepasseerd, waaronder zijn vriendin. Maar het is nog niet opgelost. Alle reden voor journalist Tom Meerbeek van RTV Oost om in de podcast op zoek naar antwoorden te gaan.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022