Rijnmond presenteert nieuw programma: ‘Ja toch, niet dan!’

30-06-2020

Een zomer met alleen herhalingen op televisie geldt niet voor de regionale omroep. Zo komt Rijnmond met het nieuwe programma ‘Ja toch, niet dan!’. In het nieuwe programma worden bijzondere regiogenoten aan de tand gevoeld. De gasten krijgen prikkelende onderwerpen voorgeschoteld. Is iets tof, of niet? Aan de gast het oordeel. De eerste aflevering is woensdag 1 juli te bekijken op TV Rijnmond en Rijnmond.nl.

“Ik ben enthousiast over deze nieuwe formule,” zegt hoofdredacteur Alex Beishuizen. “Ja toch, niet dan! moet een breed publiek bereiken. Een jonger publiek ook, dat ons vooral online weet te vinden. ‘Ja toch, niet dan!’ laat BN’ers en Bekende Rijnmonders van een heel andere kant zien.”

Iedere woensdag verschijnt op Rijnmond.nl en TV Rijnmond een nieuwe aflevering van ‘Ja toch, niet dan!’. In de eerste afleveringen zijn onder meer Joke Bruijs, Ivo Opstelten, Bertus Barbier, Wim Kerkhof, Elfie Tromp, Cor Pot, Mingue en Jordy Dijkshoorn te gast.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022