Rijnmond en Rotterdam Topsport zetten samenwerking voort

21-07-2021

Rijnmond en Rotterdam Topsport gaan langer met elkaar door. De sportredactie van de regionale omroep werkt al jarenlang nauw samen met de stichting die tal van topsporters ondersteunt.

Voor topsporters uit onze regio
Geen reden dus om te stoppen met de samenwerking, vinden Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé en Rijnmond-hoofdredacteur Alex Beishuizen. “Rijnmond loopt al jaren mee met alle evenementen van Rotterdam Topsport”, zegt Blangé. “We hebben tal van evenementen in de stad waar Rijnmond vaak mooie reportages maakt.” Beishuizen legt uit waarom het voor Rijnmond een belangrijke samenwerking is. “Rotterdam Topsport is er voor topsporters uit onze regio. Dus als wij iets met die sporters willen, dan zijn de lijnen lekker kort. Het is voor ons heel makkelijk om dat via Rotterdam Topsport te doen.”

Bieden en podium
“Topsport is een prachtige etalage die je graag op televisie wil zien. Of op alle andere mediakanalen, die ook Rijnmond heeft”, aldus Blangé. Beishuizen beaamt dat: “Wij hebben dat podium en door deze samenwerking bieden we de sporters graag dat podium.”

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Friese media starten opleidingstraject voor journalisten

De Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en Omrop Fryslân bundelen de krachten om journalisten op te leiden in de Friese taal en cultuur.

13 10 2021

Military in Boekelo live bij RTV Oost

Eén van de mooiste en grootste paardensportevenementen beleeft de 50e editie. Reden voor RTV Oost om nóg groter uit te pakken.

07 10 2021

Omroep Flevoland zendt herdenking Short Stirling BK716 uit

De speciale uitzending vanuit het Bos der Onverzettelijken in Almere is rechtstreeks te volgen op TV en online.

07 10 2021