Rijnmond en Rotterdam Topsport zetten samenwerking voort

21-07-2021

Rijnmond en Rotterdam Topsport gaan langer met elkaar door. De sportredactie van de regionale omroep werkt al jarenlang nauw samen met de stichting die tal van topsporters ondersteunt.

Voor topsporters uit onze regio
Geen reden dus om te stoppen met de samenwerking, vinden Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé en Rijnmond-hoofdredacteur Alex Beishuizen. “Rijnmond loopt al jaren mee met alle evenementen van Rotterdam Topsport”, zegt Blangé. “We hebben tal van evenementen in de stad waar Rijnmond vaak mooie reportages maakt.” Beishuizen legt uit waarom het voor Rijnmond een belangrijke samenwerking is. “Rotterdam Topsport is er voor topsporters uit onze regio. Dus als wij iets met die sporters willen, dan zijn de lijnen lekker kort. Het is voor ons heel makkelijk om dat via Rotterdam Topsport te doen.”

Bieden en podium
“Topsport is een prachtige etalage die je graag op televisie wil zien. Of op alle andere mediakanalen, die ook Rijnmond heeft”, aldus Blangé. Beishuizen beaamt dat: “Wij hebben dat podium en door deze samenwerking bieden we de sporters graag dat podium.”

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022