Rijnmond en drie lokale omroepen maken nieuw radioprogramma

22-08-2019

De regionale omroep Rijnmond slaat de handen ineen met de lokale omroepen Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland. Vanaf zaterdag 24 augustus maken ze gezamenlijk Zaterdagmiddag Live! Het radioprogramma is op zaterdag van 12:00 uur tot 14:00 uur op de vier zenders tegelijk te beluisteren.

Verslaggevers in de regio
Verslaggevers van de vier omroepen gaan op pad, op zoek naar alles wat de regio zo mooi maakt. Het programma zit vol reportages, leuke muziek, een spel, een uitgaansagenda en natuurlijk live verslag van evenementen. Het presentatie-duo wordt gevormd door Ruud de Boer van Rijnmond met een wisselende collega van Exxact Barendrecht, RTV Lansingerland of RTV Albrandswaard.

Zaterdagmiddag Live!
Vanaf 24 augustus is Zaterdagmiddag Live! iedere zaterdag te beluisteren tussen 12:00 uur en 14:00 uur op Radio Rijnmond 93.4FM, Rijnmond.nl en natuurlijk via de Rijnmond app. Daarnaast is het programma te beluisteren via de radiozenders van Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland.

 

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Educatieve tv-serie ‘Klik ‘m aan’ op RTV Oost

In ‘Klik ‘m aan’ worden inwoners van Overijssel aangemoedigd om aan te haken bij de digitale samenleving.

10 01 2022

RTV Drenthe gaat het nieuwsprogramma ondertitelen.

Door ondertiteling kan de regionale omroep nog meer mensen beter bereiken. “We geven nog beter invulling aan onze publieke taak."

29 12 2021

Documentaire over het wonder van Molen Ceres bij NH Nieuws

NH Nieuws-verslaggever Maarten Edelenbosch volgde het proces voor restauratie in de afgelopen twee jaar en maakte er een documentaire over.

28 12 2021