Rijnmond en drie lokale omroepen maken nieuw radioprogramma

22-08-2019

De regionale omroep Rijnmond slaat de handen ineen met de lokale omroepen Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland. Vanaf zaterdag 24 augustus maken ze gezamenlijk Zaterdagmiddag Live! Het radioprogramma is op zaterdag van 12:00 uur tot 14:00 uur op de vier zenders tegelijk te beluisteren.

Verslaggevers in de regio
Verslaggevers van de vier omroepen gaan op pad, op zoek naar alles wat de regio zo mooi maakt. Het programma zit vol reportages, leuke muziek, een spel, een uitgaansagenda en natuurlijk live verslag van evenementen. Het presentatie-duo wordt gevormd door Ruud de Boer van Rijnmond met een wisselende collega van Exxact Barendrecht, RTV Lansingerland of RTV Albrandswaard.

Zaterdagmiddag Live!
Vanaf 24 augustus is Zaterdagmiddag Live! iedere zaterdag te beluisteren tussen 12:00 uur en 14:00 uur op Radio Rijnmond 93.4FM, Rijnmond.nl en natuurlijk via de Rijnmond app. Daarnaast is het programma te beluisteren via de radiozenders van Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland.

 

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022