Regiohelden komt naar… Fryslân

24-11-2023

Op 11 april 2024 is Leeuwarden het kloppend hart van de regionale journalistiek. Op deze dag zijn er inspirerende workshops, is er tijd om met collega’s bij te praten en worden de topproducties van de regionale publieke omroepen beloond met de Regiohelden Awards. Dat alles overgoten met een trots Frysk Sausje: ‘Grutsk op de regio.’ Dat is Regiohelden!

Poppodium Neushoorn in Leeuwarden biedt zowel gearriveerde als jonge muzikanten een podium en ook de MBO media-opleiding D’Drive heeft hier haar thuis. Deze mediatalenten van de toekomst zullen de makers van de regionale omroepen uitdagen en de social media grondig onder de loep nemen. Zijn de kanalen toekomstbestendig?

De dag wordt afgesloten met het uitreiken van de Regiohelden Awards en een spetterend feest zoals alleen Friezen dat kunnen! Tsjoch!

Ontdek meer

Lokale en regionale omroepen bundelen krachten met journalistieke alliantie

De Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de Regionale Publieke Omroep (RPO) hebben een alliantie gesloten gericht op

15 02 2024

Vacature: Data-analist regionale publieke omroepen

Als data-analist help je mee om onze content beter onder de aandacht te brengen bij ons publiek, aan de hand van inzichten vanuit data.

07 02 2024

Winterswijk mag eerste schaatsmarathon op natuurijs organiseren

Vanavond vindt de eerste schaatsmarathon op natuurijs plaats. De marathon is live te volgen bij Omroep Gelderland. Vandaag

09 01 2024