Radio West terug naar de jaren ’60 met Sweet Sixties

26-10-2020

Vanaf zaterdag 31 oktober staat Radio West een week lang in het teken van de jaren zestig. Tijdens de Sweet Sixties is er een week lang alleen maar muziek uit de jaren zestig op de regionale zender te horen, worden nieuwsfeiten uit die rumoerige periode opnieuw onder de aandacht gebracht en wordt gesproken met bekende mensen uit die tijd. Sweet Sixties is te horen vanaf zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november op Radio West en is ook online te beluisteren via Omroepwest.nl en de Omroep West app.

De jaren zestig is een tijd waarin veel gebeurde, zowel in het nieuws als op het gebied van muziek. Een week lang het gevoel hebben dat je terug bent in de jaren zestig, maar dan natuurlijk wel met het nieuws van nu. Dat is wat Radio West vanaf 31 oktober gaat doen met Sweet Sixties. In alle programma’s -inclusief de non-stop muziek in de nacht- is alleen maar muziek te horen uit de jaren zestig van de vorige eeuw; van The Beatles naar The Blue Diamonds en van Elvis Presley naar Willy Alberti. Maar ook hits van Haagse bands zoals Shocking Blue, The Motions en –toen nog met een ‘s’ erachter- Golden Earrings zullen te horen zijn. Naast veel muziek zijn er gesprekken met luisteraars over die tijd en worden er interviews gehouden met bekende gasten over de jaren zestig. Ook blikken de presentatoren terug op de belangrijkste (sport)nieuwsfeiten uit het binnen- en buitenland uit die tijd.

Sweet Sixties is vanaf 31 oktober een week lang te horen op Radio West, in alle programma’s (met uitzondering van ‘Klassiek op West’ en ‘Adres Onbekend’). Radio West is te ontvangen via de ether op 89.3 FM, maar is ook beluisteren via DAB+ en online via Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022