Radio West komt live vanuit de tram

06-09-2019

Het Radio West programma ‘Studio Haagsche Bluf’ zal vanaf vandaag iedere vrijdag in september en oktober live vanuit een tram worden uitgezonden. Presentator Tjeerd Spoor ontvangt diverse gasten in de tram, terwijl Nicolette Krul buiten de tram verslag zal doen van dingen die zij langs de route tegenkomt.

Maandag 2 september hebben de directeuren van HTM (Jaap Bierman) en Omroep West (Gerard Milo) de tram onthuld. De komende maanden zal Radio West live vanuit deze tram gaan uitzenden. De opvallend bestickerde tram rijdt door Den Haag en omgeving. Op vrijdag maakt de tram geen deel uit van de normale dienstregeling, maar op alle andere dagen van de week wel.

Studio Haagsche Bluf is iedere werkdag te beluisteren van 16.00-19.00 uur. Op de vrijdagen in september en oktober komen de uitzendingen uit de rijdende tram. Radio West is te ontvangen via de ether, 89.3 FM, via de gratis Omroep West app en online via de stream op omroepwest.nl. Kijk hier voor meerdere ontvangstmogelijkheden. De uitzendingen komen tot stand door een samenwerking met HTM.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022