Radio Gelderland vernieuwt programmering

25-11-2020

Radio Gelderland laat vanaf 30 november een ander geluid horen op de zender. Met meer muziek uit de jaren 60, 70 en 80 wil de regionale omroep vooral gezelligheid, sfeer en het gevoel van vroeger bij de luisteraar in de woonkamer brengen. Een nieuw geluid, maar tegelijkertijd ook een oud en bekend geluid. Radio Gelderland heeft de grootste hits aller tijden: Van Elton John tot The Rolling Stones en van Toto tot Queen.

Bij deze muzikale koerswijziging horen ook nieuwe programma’s. Radio Gelderland komt met De Muziekwinkel en Alle 13 Goed! In De Muziekwinkel neemt presentator Maarten Daam luisteraars mee in het gevoel van een ouderwetse platenzaak met een koffiehoekje voor de vaste klanten, een jukebox en bakken vol lp’s en singles. Alle 13 Goed! is een nieuw programma van presentator Eric van den Berg. Iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur neemt hij Gelderland mee naar vroeger. Terug naar een dag in de jaren 70, met muziek, het nieuws en reclame van toen.

Radio Gelderland is te luisteren via de Omroep Gelderland app, www.gld.nl, via FM, DAB+ en de kabel.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022