Programma Regiohelden: Workshops voor medewerkers regionale omroepen

03-03-2022

De regionale publieke omroep organiseert een nieuw rondreizend journalistiek festival: Regiohelden. Een dag met trainingen, workshops en ontmoetingen met professionals uit het vak. Regiohelden is de opvolger van het NL Media Event, dat tot vorig jaar bestond. Regiohelden is een inspirerende netwerk- en trainingsdag voor en door medewerkers van de dertien regionale omroepen. Na een dag vol training en workshops is er ook de uitreiking van de Regiohelden Awards, de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen.

Het programma van Regiohelden is bekend. Er zijn drie rondes met trainingen en workshops over bijvoorbeeld podcasts, storytelling, dronevliegen en analytics. Bekijk het volledige programma. Medewerkers van de dertien regionale omroep kunnen zich via de eigen omroep aanmelden. Voor de talkshow ‘Liefde voor de regio’ worden naast medewerkers van de omroepen (inschrijven via omroep) ook (externe) relaties persoonlijk uitgenodigd.

Inschrijven voor het volledige programma van Regiohelden voor medewerkers van de dertien regionale omroepen is vanaf nu mogelijk en kan tot 24 maart.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Digital News Report: 82% van Nederlanders checkt dagelijks het nieuws

Het podcastgebruik is in 2022 verder toegenomen. Maandelijks gebruikt bijna een derde van de Nederlanders podcasts; vooral jongeren.

15 06 2022

Regionale omroep krijgt met RegioStation eigen plek op WerkStation.tv

Het aanbod aan trainingen en opleidingen voor de regionale omroep heeft hiermee een eigen plek gekregen op de vernieuwde website van WerkStation.tv.

31 05 2022

AVROTROS gaat samenwerking aan met Philip Bloemendal Prijs

Ook de Regionale Publieke Omroep, een kweekvijver voor jong presentatietalent, heeft zich verbonden aan de prijs.

31 05 2022