Programma Regiohelden: Workshops voor medewerkers regionale omroepen

03-03-2022

De regionale publieke omroep organiseert een nieuw rondreizend journalistiek festival: Regiohelden. Een dag met trainingen, workshops en ontmoetingen met professionals uit het vak. Regiohelden is de opvolger van het NL Media Event, dat tot vorig jaar bestond. Regiohelden is een inspirerende netwerk- en trainingsdag voor en door medewerkers van de dertien regionale omroepen. Na een dag vol training en workshops is er ook de uitreiking van de Regiohelden Awards, de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen.

Het programma van Regiohelden is bekend. Er zijn drie rondes met trainingen en workshops over bijvoorbeeld podcasts, storytelling, dronevliegen en analytics. Bekijk het volledige programma. Medewerkers van de dertien regionale omroep kunnen zich via de eigen omroep aanmelden. Voor de talkshow ‘Liefde voor de regio’ worden naast medewerkers van de omroepen (inschrijven via omroep) ook (externe) relaties persoonlijk uitgenodigd.

Inschrijven voor het volledige programma van Regiohelden voor medewerkers van de dertien regionale omroepen is vanaf nu mogelijk en kan tot 24 maart.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

RPO-begroting 2023: Zeven strategische prioriteiten

De focus ligt o.a. op het transformatielab, de gezamenlijke web- en appomgeving en het opstellen van een journalistieke kwaliteitsrichtlijn.

26 09 2022

Dutch Media Week: Podcast over 30 jaar regionale televisie

Op zondag 2 oktober 2022 is het precies 30 jaar geleden dat de eerste regionale televisie-uitzending in Nederland te zien was.

16 09 2022

Vacature: Lid Raad van Toezicht van Regionale Publieke Omroep (RPO)

RPO is op zoek naar een toezichthouder met stevige toezichthoudende ervaring die de waarde van regionale omroepen onderschrijft.

07 09 2022