Programma Regiohelden: Workshops voor medewerkers regionale omroepen

03-03-2022

De regionale publieke omroep organiseert een nieuw rondreizend journalistiek festival: Regiohelden. Een dag met trainingen, workshops en ontmoetingen met professionals uit het vak. Regiohelden is de opvolger van het NL Media Event, dat tot vorig jaar bestond. Regiohelden is een inspirerende netwerk- en trainingsdag voor en door medewerkers van de dertien regionale omroepen. Na een dag vol training en workshops is er ook de uitreiking van de Regiohelden Awards, de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen.

Het programma van Regiohelden is bekend. Er zijn drie rondes met trainingen en workshops over bijvoorbeeld podcasts, storytelling, dronevliegen en analytics. Bekijk het volledige programma. Medewerkers van de dertien regionale omroep kunnen zich via de eigen omroep aanmelden. Voor de talkshow ‘Liefde voor de regio’ worden naast medewerkers van de omroepen (inschrijven via omroep) ook (externe) relaties persoonlijk uitgenodigd.

Inschrijven voor het volledige programma van Regiohelden voor medewerkers van de dertien regionale omroepen is vanaf nu mogelijk en kan tot 24 maart.

Ontdek meer

Lokale en regionale omroepen bundelen krachten met journalistieke alliantie

De Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de Regionale Publieke Omroep (RPO) hebben een alliantie gesloten gericht op

15 02 2024

Broadcast Magazine: De week van Jan Müller

Deze week neemt Jan Müller, directeur-bestuurder Stichting Regionale Publieke Omroep, de lezers van Broadcast Magazine mee in zijn week.

13 06 2023

Jaarverslag 2022: Midden in de regio

Als maker en verspreider van regionaal nieuws en drager van de regionale cultuur staan we midden in de regio. Ga naar het online jaarverslag.

31 05 2023