Programma Regiohelden: Workshops voor medewerkers regionale omroepen

03-03-2022

De regionale publieke omroep organiseert een nieuw rondreizend journalistiek festival: Regiohelden. Een dag met trainingen, workshops en ontmoetingen met professionals uit het vak. Regiohelden is de opvolger van het NL Media Event, dat tot vorig jaar bestond. Regiohelden is een inspirerende netwerk- en trainingsdag voor en door medewerkers van de dertien regionale omroepen. Na een dag vol training en workshops is er ook de uitreiking van de Regiohelden Awards, de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen.

Het programma van Regiohelden is bekend. Er zijn drie rondes met trainingen en workshops over bijvoorbeeld podcasts, storytelling, dronevliegen en analytics. Bekijk het volledige programma. Medewerkers van de dertien regionale omroep kunnen zich via de eigen omroep aanmelden. Voor de talkshow ‘Liefde voor de regio’ worden naast medewerkers van de omroepen (inschrijven via omroep) ook (externe) relaties persoonlijk uitgenodigd.

Inschrijven voor het volledige programma van Regiohelden voor medewerkers van de dertien regionale omroepen is vanaf nu mogelijk en kan tot 24 maart.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Judith Meeng nieuw lid raad van toezicht RPO

Judith Meeng is toegetreden tot de raad van toezicht van de RPO. De focus ligt op de terreinen van HR, communicatie en diversiteit & inclusie.

15 12 2022

Kom jij ons team versterken? We zoeken een secretaresse

Vind je het heerlijk om in te springen daar waar de drukte is, hou je van planningen en vind je het een uitdaging om agenda’s bij te houden?

01 11 2022

[LUISTER] Dutch Media Week: Podcast over 30 jaar regionale televisie

Luister naar de podcast over 30 jaar regionale televisie met omroeppionier Henny Everts en mediajournalist en schrijver Peter Schavemaker.

18 10 2022