Omrop Fryslân op radio volledig in het teken van ‘Sis it mar’

18-12-2020

Omrop Fryslân Radio heeft tussen kerst en oud en nieuw 24 uur per dag live gepresenteerde programma’s. In ‘Sis it mar!’ kunnen luisteraars verzoekjes aanvragen. De hele programmering staat in het teken van verzoekjes van luisteraars. In deze bijzondere tijd is er behoefte aan verbinding. De regionale omroep van de provincie Friesland vult dat in met verzoekjes van en voor luisteraars.

Alle medewerkers van Omrop Fryslân zetten de schouders er onder om het programma mogelijk te maken. Niet alleen de bekende programmamakers zijn te horen, maar ook medewerkers die in het dagelijks leven op andere afdelingen werken.
Van 27 december tot 31 december gaat overdag de gewone programmering door en zijn er ‘s nachts extra live gepresenteerde programma’s. Alle vier dagen en nachten staan verzoekjes centraal.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022