Omroep Gelderland komt met speciale editie van het 4Daagse Journaal

24-06-2020

De Nijmeegse Vierdaagse gaat niet door, maar Omroep Gelderland wil dit jaar toch het Vierdaagse gevoel delen. Daarom is er van maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli een speciale editie van het 4Daagse Journaal te zien met presentator Harm Edens. Het loopt allemaal even anders, maar Omroep Gelderland laat de Vierdaagse niet in de steek! De regionale omroep deelt het Vierdaagse gevoel via televisie, radio en online.

4Daagse Journaal op tv
Tijdens het 4Daagse Journaal gaat de regionale omroep op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Wat wordt jouw (alternatieve) Vierdaagse?’ Heb je voor jezelf een route uitgestippeld, heb je een leuke actie verzonnen of pak je het helemaal anders aan? Laat het ons weten! Deel jouw verhaal en wie weet komt jouw actie op Radio Gelderland, TV Gelderland of de sociale mediakanalen van Omroep Gelderland. Wandelaars uit het buitenland hebben de mogelijkheid om van zich te laten horen. In de rubriek ‘Flessenpost’ worden persoonlijke videoboodschappen gedeeld, speciaal gericht aan Nederlandse vrienden, families en gastgezinnen. De echte liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens onze 4Daagse Journaal Marathon. TV Gelderland zendt tussen 12.00 en 17.00 uur alle 4Daagse Journaals uit die gemaakt zijn in de periode van 1997 tot nu. Ook in het Gelders Nieuws op TV Gelderland is er dagelijks aandacht voor wat er (nog) wel of (juist) niet gebeurt in en om Nijmegen.

Facebook, Instagram en liveblog
De leukste, mooiste en ontroerendste verhalen en reacties over deze speciale editie van het 4Daagse Journaal worden gedeeld op Facebook en Instagram. Daarnaast worden alle reacties, foto’s, filmpjes en verhalen verzameld in het dagelijkse Vierdaagse liveblog.

Op pad met Radio Gelderland
De verslaggevers van Radio Gelderland gaan dagelijks op zoek naar thuisblijvers en mensen die hun eigen Vierdaagse lopen. Ook spreken ze met de mensen die anders bezig zouden zijn met de 104e Internationale Vierdaagse afstandsmarsen Nijmegen.

Het 4Daagse Journaal is van 20 juli t/m 24 juli iedere dag te zien om 17.20 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Terugkijken kan online via Uitzending Gemist of bij NLZIET.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022