Omroep Gelderland en zeven lokale omroepen maken samen een online serie

05-02-2021

Omroep Gelderland en zeven lokale omroepen gaan samen op zoek naar Bed and Breakfasts in Gelderland. De B&B’s bevinden zich op unieke locaties en herbergen vaak ook bijzondere verhalen. De nieuwe serie ‘B&B in GLD’ is vanaf 8 februari online te zien.

Het programma is het resultaat van een programmawedstrijd voor lokale omroepen, georganiseerd door Omroep Gelderland. ‘B&B in GLD’ is een idee van programmamaker Hennie Kolkman van LOCO Media. Kolkman is de winnaar van de programmawedstrijd van de regionale omroep van Gelderland.

In de online serie krijgen lokale omroepen de kans om hun ‘parels’ uit de omgeving te laten zien. De lokale omroepen maken een selectie van de B&B’s uit hun regio. Ondanks corona is het gelukt om de serie te maken. Maar liefst zeven lokale omroepen gaan op pad om twee bijzondere B&B’s uit hun omgeving onder de aandacht te brengen. RN7, Regio8, RTV Apeldoorn, Loco Media Groep, RTV Rijnstreek, Berkelstroom en LOE Media werken mee aan de online serie.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022