Omroep Gelderland en zeven lokale omroepen maken samen een online serie

05-02-2021

Omroep Gelderland en zeven lokale omroepen gaan samen op zoek naar Bed and Breakfasts in Gelderland. De B&B’s bevinden zich op unieke locaties en herbergen vaak ook bijzondere verhalen. De nieuwe serie ‘B&B in GLD’ is vanaf 8 februari online te zien.

Het programma is het resultaat van een programmawedstrijd voor lokale omroepen, georganiseerd door Omroep Gelderland. ‘B&B in GLD’ is een idee van programmamaker Hennie Kolkman van LOCO Media. Kolkman is de winnaar van de programmawedstrijd van de regionale omroep van Gelderland.

In de online serie krijgen lokale omroepen de kans om hun ‘parels’ uit de omgeving te laten zien. De lokale omroepen maken een selectie van de B&B’s uit hun regio. Ondanks corona is het gelukt om de serie te maken. Maar liefst zeven lokale omroepen gaan op pad om twee bijzondere B&B’s uit hun omgeving onder de aandacht te brengen. RN7, Regio8, RTV Apeldoorn, Loco Media Groep, RTV Rijnstreek, Berkelstroom en LOE Media werken mee aan de online serie.

Auteur: Robert Claus