NN CPC Loop Den Haag live te volgen bij Omroep West

20-09-2022

Op zondag 25 september staan tienduizenden lopers aan de start van de 46ste editie van de NN CPC Loop Den Haag. Omroep West is er de hele dag, vanaf 09.00 uur bij via de online kanalen en Radio West. Op TV West is ‘s avond een terugblik te zien van het evenement.

Tienduizenden deelnemers
Nadat de editie van vorig jaar door de coronapandemie moest worden afgelast, gaan op 25 september weer tienduizenden deelnemers van start bij de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag.

Sfeer en informatie
In de week voorafgaand aan dit grote Haagse evenement, is bij Omroep West al veel informatie en nieuws over de NN CPC Loop Den Haag te horen, zien en lezen. Denk hierbij aan praktische zaken zoals wegafzettingen en de weersverwachting, maar ook over hoe lopers zich voorbereiden op hun race. Op de dag zelf wordt dat uitgebreid met verschillende verslaggevers op en rond het Malieveld en langs het parcours.

Alle kanalen: online, radio en televisie
De NN CPC Loop Den Haag is bij Omroep West via verschillende kanalen te volgen:

Online
Om 9.00 uur in de ochtend start het liveblog in de Omroep West app en op de website. Hierin wordt al het nieuws de hele dag in woord en beeld op een rijtje gezet.
Radio West
Op Radio West zijn er tot 14.00 uur in de nieuwsbulletins bijdragen vanuit de stad en na 14.00 uur zullen ook in de reguliere programma’s live bijdragen te horen zijn.
TV West
’s Avonds na TV West Sport is een terugblik te zien op het grote sportevenement. Deze start om 20.40 uur en wordt in de uren daarna herhaald. Deze terugblik is ook online te zien via app en web.

Foto: Luka de Kruijf
Auteur: Omroep West

Gerelateerde berichten

NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

Vanaf maandag 27 november biedt NH een online omgeving waar Noord-Hollanders die naar elkaar omkijken elkaar kunnen vinden.

27 11 2023

RTV Drenthe lanceert het Drentstalige radiostation Radio Drèents

'Het nieuwe audiokanaal Radio Drèents draagt bij aan het versterken van de regionale identiteit.'

30 06 2023

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023