Nieuwe serie op TV West: FRITS! Onderneemt in coronatijd

30-11-2020

Vanaf maandag 30 november is de nieuwe serie ‘FRITS! Onderneemt in Coronatijd’ te zien op TV West. Presentator, oud-wethouder en ondernemer Frits Huffnagel ontvangt iedere week een ondernemer die het lastig heeft zijn bedrijf goed te laten draaien in deze pittige coronatijd. Een team van experts, waaronder oud-minister Bruno Bruins, oud-ADO Den Haag eigenaar Mark van der Kallen en voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof geven de ondernemer praktisch advies over hoe de bedrijfsvoering coronaproof kan worden gemaakt. De eerste vier aflevering worden vanaf 30 november uitgezonden op TV West. In januari zijn de andere vier afleveringen te zien.

Inspiratiebron voor alle ondernemers
Presentator Frits Huffnagel ontvangt iedere week een ondernemer. De experts nemen met de ondernemer door wat zijn kansen zijn in de markt om het bedrijf coronaproof te maken. Denken in kansen in plaats van in problemen staat daarbij centraal. De serie kan ook als inspiratiebron worden gezien voor alle andere bedrijven en ondernemers in de regio van Omroep West.

Ondernemers uit de hele regio
In de eerste aflevering 1 is Roel Veltmeijer van GameState, met onder meer een vestiging in Den Haag te gast. In de tweede FRITS! schuift Dewi Guijt van D Bright Fashion in Voorhout aan. Max Dito van TenD Tentenverhuur in Den Haag is in aflevering 3 te gast. In de laatste uitzending van dit jaar krijgt Frank Streefland eigenaar en chefkok van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk advies van de experts. In de vier afleveringen in januari staan de volgende ondernemers centraal: Nicola Hamilton, General Manager van Legoland en Sea Life in Scheveningen, Romina Schut van Merlijn Body & Mind center, Frank Schermer Voest van Theater Floralis in Lisse en Sander Arkenbout van Delfts Brouwhuis (eethuis en biertuin) in Delft

De serie ‘FRITS! Onderneemt in coronatijd’ wordt gemaakt door producent Dutch Angle en is te zien op TV West, online via de Omroep West app en de website Omroepwest.nl en op NLZIET.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022