Nieuw bij Omrop Fryslân: Cambuur Sjoernaal

12-08-2019

De strijd in de voetbalcompetitie is weer losgebarsten en Omrop Fryslân start dit seizoen met een nieuw programma: Cambuur Sjoernaal. Een journaal met een lange samenvatting van de wedstrijd, reacties van de hoofdrolspelers en het laatste nieuws. Het Cambuur Sjoernaal wordt altijd een dag na de wedstrijd uitgezonden op televisie en is ook online te zien via Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Omdat SC Cambuur meestal op de vrijdagavond speelt, zal het Cambuur Sjoernaal vaak op zaterdagen te zien zijn na het nieuwsprogramma Fryslân Hjoed. Als SC Cambuur op een andere dag van de week speelt, is het Cambuur Sjoernaal de dag daarna te zien bij Omrop Fryslân.

Auteur: Robert Claus