NH Media en sportorganisatie Le Champion slaan de handen ineen

03-09-2022

Sportorganisatie Le Champion en NH Media hebben hun handtekeningen gezet onder een hernieuwde samenwerking tot 1 januari 2025. Eerder waren al meerdere sportieve evenementen van Le Champion live te volgen via de online-, televisie- en radiokanalen van NH Media, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd. Naast live uitzendingen van de NN Egmond Halve Marathon, Dam tot Damloop, TCS Amsterdam Marathon en Wandel4daagse Alkmaar komt er vanaf januari 2023 een maandelijkse serie over leefstijl, gerelateerd aan een evenement van Le Champion.

René Wit, Senior Eventmanager bij Le Champion en David Vink, algemeen directeur NH Media, hebben de meerjarige samenwerking getekend. “De afspraken houden in dat per jaar vier van onze evenementen live worden uitgezonden via NH Media”, vertelt René Wit. “Dat gaat om de Dam tot Damloop, TCS Amsterdam Marathon, NN Egmond Halve Marathon en Wandel4daagse Alkmaar. In de maandelijks reportages zien we hoe deelnemers zich voorbereiden op een evenement of met welk doel iemand meedoet, maar komen er ook diverse andere evenementen/activiteiten en leuke items over en met Le Champion aan bod.” Voor Le Champion is NH Media een waardevolle mediapartner. René Wit: “De samenwerking met NH Media geeft ons de mogelijkheid om nog meer Noord-Hollanders te laten inzien hoe leuk het is om met een evenement van Le Champion mee te doen en/of lid te worden van onze vereniging.”

Meer dan van start naar finish
“Hardlopen en wandelen zijn populairder dan ooit. Bewegen, maar ook aandacht voor bewegen en gezond leven is belangrijk. Als iets duidelijk is geworden in de afgelopen jaren, is dat steeds meer recreanten met een doel aan een hardloop- of wandelevenement deelnemen. Naast de deelnemers voor wie hardlopen of wandelen hun lust en leven is, zijn er ook talloze lopers voor wie deelname meer is dan alleen van start naar finish komen. Juist die verhalen en de sfeer rondom de evenementen zullen centraal staan in de berichtgeving”, stelt David Vink. “Belangrijk is dat we iedereen daarvan laten meegenieten. En dan komen wij in beeld natuurlijk.”

Foto: Le Champion
Auteur: NH Media

Gerelateerde berichten

NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

Vanaf maandag 27 november biedt NH een online omgeving waar Noord-Hollanders die naar elkaar omkijken elkaar kunnen vinden.

27 11 2023

RTV Drenthe lanceert het Drentstalige radiostation Radio Drèents

'Het nieuwe audiokanaal Radio Drèents draagt bij aan het versterken van de regionale identiteit.'

30 06 2023

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023