NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

27-11-2023

Vanaf maandag 27 november biedt NH een online omgeving waar Noord-Hollanders die naar elkaar omkijken elkaar kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar een helpende hand of juist graag wilt bijdragen aan het welzijn van anderen, NH Helpt is de plek waar Noord-Hollanders elkaar ontmoeten, steunen en inspireren. De uitwisseling is altijd kosteloos en bij voorkeur tussen buurt- of streekgenoten. Zo wil NH de interactie in de provincie bevorderen en het gemeenschapsgevoel vergroten.

Tevreden buren
Op NH Helpt kan je bijvoorbeeld terecht als je een keer het gras wilt maaien van een ander, of als je op zoek bent naar een wandelmaatje of een gezellig praatje. Ook voor het ruilen of weggeven van spullen is er plek. Dat resulteert in tevreden buren en is een prachtige bron voor unieke verhalen uit heel Noord-Holland. En daar zijn wij bij NH natuurlijk ook gek op. Zo kunnen de beste NH Helpt-verhalen in de nabije toekomst iedereen verbazen en ontroeren.

Luister en kijk mee
Vanaf 6 januari 2024 is NH Helpt elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 naar NH Helpt met Rachel Morssink op het radiokanaal van NH. En luister elke werkdag om 13.40 naar de rubriek NH Helpt in het radioprogramma van June Hoogcarspel. Kijk hier voor de beste FM-frequentie in jouw woonplaats. Luister digitaal via DAB+ op kanaal 8B of luister hier online op de website en in de app van NH. Kijk vanaf dinsdag 9 januari om 17.10 naar NH Helpt, waarin Isabella Prins op zoek gaat naar bijzondere verhalen. Uiteraard zijn al die verhalen ook te vinden op nhnieuws.nl.

Foto: NH

Ontdek meer

RTV Oost zet de streektaal in het zonnetje tijdens de Week van de Streek

Van 10 t/m 17 maart is het de ‘Week van de Streek’ bij RTV Oost en besteedt de

07 03 2024

Dorothy Oosting volgt Overijsselaars die een dierbare hebben verloren

Vanaf januari is bij RTV Oost ‘Rouw op je dak’ te zien met verhalen van Overijsselaars die een dierbare hebben verloren.

28 12 2023

Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering

Radioprogramma’s krijgen een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek.

19 12 2023