NH heeft een nieuw uiterlijk en een nieuw adres

28-11-2022

Op 28 november NH haar nieuwe visuele identiteit gelanceerd. De regionale omroep van Noord-Holland is verhuisd van Amsterdam naar Hilversum en vond het ook tijd voor een nieuw jasje. Met de introductie van de nieuwe huisstijl komt NH dichter bij de belevingswereld van de Noord-Hollander en vindt zo een duidelijke plek in het uitdagende medialandschap.

Het nieuwe logo symboliseert het gesprek met de Noord-Hollander, de bron van alle verhalen. De N en de H zijn gevormd met speech bubbles. Deze tekstballonnen symboliseren het gesprek, de verbinding tussen de Noord-Hollanders en de verhalenvertellers van NH. Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe pay-off: ‘’Thuis in heel Noord-Holland’’.

Om het nieuwe uiterlijk een vliegende start te geven volgt de gelijknamige campagne ‘Thuis in heel Noord-Holland’. De uitingen, met de journalisten van NH in de hoofdrol, zullen regelmatig te zien zijn op alle online-mediakanalen en de tv-zender van de omroep.

Algemeen Directeur/Bestuurder David Vink kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: “Onze nieuwe locatie en aangescherpte positionering geven veel energie. Onze missie blijft onveranderd: wij bieden de mensen in de regio een onmisbare stem voor kleine en grote verhalen over ongemak, moed, blijdschap en zelfredzaamheid. NH is er voor Noord-Hollanders, door Noord-Hollanders.”

Foto: NH
Auteur: NH

Gerelateerde berichten

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023

LHBTI-gemeenschap uit Almere aan het woord in ‘Ally onder de regenboog’

Op zaterdag 8 april zendt Omroep Flevoland de tv-première van ‘Ally onder de Regenboog’ uit. In deze documentaire staat centraal hoe LHBTI’ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

04 04 2023

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023