Mud Masters

20-09-2018

Via TV, online en social media zijn de verrichtingen van zo’n 15.000 deelnemers op het modderige hindernisparcours te volgen.

Mud Masters
Mud Masters in Biddinghuizen is de afgelopen jaren gegroeid tot een van de grootste obstacle runs ter wereld. Bij Mud Masters gaat het erom dat een parcours met hindernissen afgelegd wordt, obstakels gebaseerd op echte militaire stormbanen. De deelnemer kan daarbij kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 of 42 kilometer, voor de best getrainden.

Live uitzending
Omroep Flevoland laat in het weekend van 22 en 23 september live via TV en website/app alles van het evenement zien. De uitzending begint op beide dagen om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Algemene en specifieke informatie over Mud Masters zelf is te vinden op de website van Mud Masters.