Klaas Drupsteen is het nieuwe gezicht van De Week van Gelderland

30-08-2022

Op vrijdag 2 september gaat het nieuwe seizoen van de talkshow De Week van Gelderland van start met een nieuw gezicht: Klaas Drupsteen. Daarmee neemt Drupsteen de plek over van Linda Geerdink, die zich gaat focussen op evenementen en haar videoserie Linda breekt UIT!.

Voor Klaas Drupsteen is de televisiewereld niet onbekend. Zo presenteerde hij onder andere Goedemorgen Nederland en Hello Goodbye bij de NCRV (NPO1) en Op weg naar Wijsheid op TV Gelderland. Klaas is erg enthousiast over zijn nieuwe uitdaging en kijkt er naar uit om aan de slag te gaan: “De week van Gelderland is voor mij een heel mooi programma om te presenteren. De onderwerpen zijn afwisselend en bij het voeren van de gesprekken is zowel de inhoud als de sfeer belangrijk. Ik wil een omgeving creëren waarin mensen zich prettig voelen, zich durven uit te spreken en elkaar écht kunnen ontmoeten. Het is een mooie uitdaging om dat goed te doen.”

De Week van Gelderland
De talkshow is wekelijks te zien op TV Gelderland. In de uitzending wordt er teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week. Er is aandacht voor belangrijke en grote gebeurtenissen in Gelderland, maar er is ook oog voor het kleine en het menselijke verhaal. Bovendien is er naast achtergrondverhalen ook ruimte voor cultuur en muziek.

De Week van Gelderland wordt iedere vrijdag live uitgezonden om 17.15 uur. Het programma wordt daarna ieder uur herhaald. De afleveringen zijn ook online (terug)kijken. De programma’s van de regionale omroep zijn ook (terug) te kijken bij NLZIET.

Foto: Omroep Gelderland / Marco van Diek
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023

LHBTI-gemeenschap uit Almere aan het woord in ‘Ally onder de regenboog’

Op zaterdag 8 april zendt Omroep Flevoland de tv-première van ‘Ally onder de Regenboog’ uit. In deze documentaire staat centraal hoe LHBTI’ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

04 04 2023

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023