Jeroen Latijnhouwers nieuwe presentator bij Radio M Utrecht

29-12-2020

Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf maandag 4 januari het programma ‘Utrecht komt thuis’ bij Radio M Utrecht. Na 10 jaar neemt presentator Maya Eksteen afscheid RTV Utrecht. Het radioprogramma ‘Utrecht komt thuis’ is iedere werkdag van 17.00 tot 19.00 uur te horen op de regionale radiozender voor de provincie Utrecht.

“Met de komst van Jeroen Latijnhouwers zorgt Radio M Utrecht ook in het nieuwe jaar voor een prettig en vertrouwd geluid in namiddag,” aldus Pieter Vorage, programmaleider van Radio M Utrecht. Jeroen Latijnhouwers, de nieuwe presentator van ‘Utrecht komt thuis’ heeft zin in de nieuwe uitdaging: “Het is mij een eer en een genoegen om Maya Eksteen te mogen opvolgen bij Radio M Utrecht. Ik mag iedereen op een gezellige, informatieve manier meenemen van de middag naar de avond. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Utrecht komt thuis is iedere werkdag te horen van 17.00 tot 19.00 uur op Radio M Utrecht FM. Het programma met nieuws, weer, verkeer en vaste rubrieken van onder andere dierenarts Martijntje en hovenier Jurgen, het juridisch loket en de consumentenbond, is te beluisteren via FM, DAB+ en online via de website of app van RTV Utrecht.