Jeroen Latijnhouwers nieuwe presentator bij Radio M Utrecht

29-12-2020

Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf maandag 4 januari het programma ‘Utrecht komt thuis’ bij Radio M Utrecht. Na 10 jaar neemt presentator Maya Eksteen afscheid RTV Utrecht. Het radioprogramma ‘Utrecht komt thuis’ is iedere werkdag van 17.00 tot 19.00 uur te horen op de regionale radiozender voor de provincie Utrecht.

“Met de komst van Jeroen Latijnhouwers zorgt Radio M Utrecht ook in het nieuwe jaar voor een prettig en vertrouwd geluid in namiddag,” aldus Pieter Vorage, programmaleider van Radio M Utrecht. Jeroen Latijnhouwers, de nieuwe presentator van ‘Utrecht komt thuis’ heeft zin in de nieuwe uitdaging: “Het is mij een eer en een genoegen om Maya Eksteen te mogen opvolgen bij Radio M Utrecht. Ik mag iedereen op een gezellige, informatieve manier meenemen van de middag naar de avond. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Utrecht komt thuis is iedere werkdag te horen van 17.00 tot 19.00 uur op Radio M Utrecht FM. Het programma met nieuws, weer, verkeer en vaste rubrieken van onder andere dierenarts Martijntje en hovenier Jurgen, het juridisch loket en de consumentenbond, is te beluisteren via FM, DAB+ en online via de website of app van RTV Utrecht.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Friese media starten opleidingstraject voor journalisten

De Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en Omrop Fryslân bundelen de krachten om journalisten op te leiden in de Friese taal en cultuur.

13 10 2021

Military in Boekelo live bij RTV Oost

Eén van de mooiste en grootste paardensportevenementen beleeft de 50e editie. Reden voor RTV Oost om nóg groter uit te pakken.

07 10 2021

Omroep Flevoland zendt herdenking Short Stirling BK716 uit

De speciale uitzending vanuit het Bos der Onverzettelijken in Almere is rechtstreeks te volgen op TV en online.

07 10 2021