Hobbyweek bij Radio M Utrecht

05-09-2019

Radio M Utrecht staat van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september in het teken van hobby’s. In haar programma Aan Tafel! bespreekt presentatrice Conny Kraaijeveld dagelijks verschillende hobby’s met haar gasten in de studio. Luisteraars krijgen inspirerende tips, weetjes en andere informatie over de leukste vrijetijdsbestedingen. Radio M Utrecht FM 93.1 is de regionale radiozender voor de provincie Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht de omroep van de provincie Utrecht.

“In de Aan Tafel! Hobbyweek ontvang ik mensen die met passie over hun hobby vertellen” aldus presentator Conny Kraaijeveld. “Wat is er zo leuk aan het bouwen van een modelspoorbaan zo groot als een slaapkamer? Hoe word je vogelspotter? Wat kost het om een zeeaquarium te houden en hoe leer ik schilderen? Verslaggever Robert-Jan gaat op zoek naar mensen met een aparte hobby. Zelf heb ik ook verschillende liefhebberijen, maar dat vertel ik tijdens de Hobbyweek!”

De Hobbyweek van Radio M Utrecht start op maandag 9 september en is elke dag vanaf 12.00 uur te beluisteren.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022