Hobbyweek bij Radio M Utrecht

05-09-2019

Radio M Utrecht staat van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september in het teken van hobby’s. In haar programma Aan Tafel! bespreekt presentatrice Conny Kraaijeveld dagelijks verschillende hobby’s met haar gasten in de studio. Luisteraars krijgen inspirerende tips, weetjes en andere informatie over de leukste vrijetijdsbestedingen. Radio M Utrecht FM 93.1 is de regionale radiozender voor de provincie Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht de omroep van de provincie Utrecht.

“In de Aan Tafel! Hobbyweek ontvang ik mensen die met passie over hun hobby vertellen” aldus presentator Conny Kraaijeveld. “Wat is er zo leuk aan het bouwen van een modelspoorbaan zo groot als een slaapkamer? Hoe word je vogelspotter? Wat kost het om een zeeaquarium te houden en hoe leer ik schilderen? Verslaggever Robert-Jan gaat op zoek naar mensen met een aparte hobby. Zelf heb ik ook verschillende liefhebberijen, maar dat vertel ik tijdens de Hobbyweek!”

De Hobbyweek van Radio M Utrecht start op maandag 9 september en is elke dag vanaf 12.00 uur te beluisteren.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022