Gouden Kalveren Gala live te zien bij RTV Utrecht

22-09-2022

RTV Utrecht zendt op vrijdag 30 september vanaf 20.00 uur live op televisie, de website en de app het Gouden Kalveren Gala van het Nederlands Film Festival uit. Rechtstreeks vanaf het podium van de Stadsschouwburg Utrecht presenteert Sosha Duysker het gala en spreekt presentatrice Gabriel Erlach de winnaars direct na het ontvangen van hun prijs.

Sinds woensdag 21 september is Utrecht weer anderhalve week de filmhoofdstad van Nederland. Op vrijdag 30 september maken genomineerden kans tijdens het gala op de hoogste onderscheiding binnen de Nederlandse filmindustrie: het Gouden Kalf. Wie volgt Fedja van Hûet straks op in de categorie Beste Hoofdrol Speelfilm? En wie voegt zich bij het rijtje Dirty God, Buladó en De veroordeling als winnaar Beste Film?

De uitreiking van de Gouden Kalveren komt vanuit de Stadsschouwburg in Utrecht. Vanaf 20.00 uur zal presentatrice Gabriel Erlach de kijker meenemen achter de schermen waar ze de winnaars en hun Gouden Kalf opvangt. De live uitzending van het Gouden Kalveren Gala van het Nederlands Film Festival is op vrijdag 30 september vanaf 20.00 uur online te zien op www.rtvutrecht.nl en via de app van RTV Utrecht. Het programma wordt ook op de televisiezender van de regionale omroep RTV Utrecht en die van de lokale omroep UStad uitgezonden. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Film Festival en VriendenLoterij.

Foto: RTV Utrecht

Ontdek meer

RTV Oost zet de streektaal in het zonnetje tijdens de Week van de Streek

Van 10 t/m 17 maart is het de ‘Week van de Streek’ bij RTV Oost en besteedt de

07 03 2024

Dorothy Oosting volgt Overijsselaars die een dierbare hebben verloren

Vanaf januari is bij RTV Oost ‘Rouw op je dak’ te zien met verhalen van Overijsselaars die een dierbare hebben verloren.

28 12 2023

Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering

Radioprogramma’s krijgen een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek.

19 12 2023