Geen Dickens Festijn in Deventer, maar met terugblik wel bij RTV Oost

18-12-2020

Dit jaar is alles anders. Door Covid-19 zijn diverse grote evenementen afgelast. Zo ook Het Historisch Schouwspel in Den Ham, het Dickens Festijn in Deventer en Kerst in oud Kampen. RTV Oost blikt op deze evenementen terug met oude en nieuwe beelden in ‘Het Weekend van… ‘. Zaterdag 19 december om 17.10 uur is het de beurt aan het Dickens Festijn in Deventer.

Halverwege december kun je in het weekeinde normaal gesproken lopen over de hoofden van de vele duizenden bezoekers van het Dickens Festijn in de oude binnenstad van Deventer. Zo niet dit jaar. Di jaar was een jubileumjaar, het zou de 30-ste editie zijn, maar die is afgelast, vanwege de Corona-uitbraak. Om de kijkers van de regionale omroep van Overijssel toch een beetje te laten genieten van de bijzondere sfeer van dit evenement, blik TV Oost terug op eerdere edities. Daarnaast zocht Inga Tjapkes initiatiefnemer Emmy Strik op in het Dickens kabinet in de Walstraat in Deventer.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022

Ode aan de provincie door Steef & Stoof in radioprogramma bij Omroep Brabant

"Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!" Dat is zo'n beetje de rode draad van Steef & Stoof.

10 06 2022