Eigenheid en herkenbaarheid bij Twentse Eindejaarsconference op TV Oost

29-12-2019

Terugblikken op het afgelopen jaar zoals alleen Twentenaren dat kunnen. Buikpijn van het lachen gegarandeerd. Uit voorgaande edities van de ‘Twentse Eindejaarsconference’ bleek dat mensen de humor graag dicht bij huis zoeken. Eigenheid, herkenbaarheid en betrokkenheid zijn de trefwoorden. Kijk en lach mee met de inmiddels alweer 4e editie van de Twentse Eindejaarsconference op dinsdag 31 december.

Twentse humor
Nathalie Baartman, André Manuel, Thijs Kemperink, Bert Eeftink (Helligen Hendrik) en toetsenist Maarten de Groot in een show vol vaart, cabaret, muziek en Twentse humor. Ook eind 2019 blikken ze weer terug op het afgelopen jaar. Zoals ze dat in het Oosten doen: lekker nuchter en zonder flantuten.

Kijkje achter de schermen
De voorbereidingen, een kijkje achter de schermen en eerste flarden van de Twentse Eindejaarsconference zijn zondag 29 december om 11.20 uur te zien in OverUIT de Kunst op TV Oost. De Twentse Eindejaarsconference is dinsdag 31 december te zien bij RTV Oost. De uitzending wordt op woensdag 1 januari om 10.00, 14.00 en 20.10 uur herhaald.