Duitse dag zorgt voor groot feest op Radio M Utrecht

10-01-2020

Vrijdag 17 januari presenteert Radio M Utrecht de Duitse Dag. De hele dag de beste Duitstalige muziek van toen en nu. Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en meer. Naast de Duitse hits presenteren Henk Mouwe en Jos van Heerden weer de Duitse 30.

Groot feest
De luisteraars van Radio M Utrecht FM 93.1 maken de hele dag kans op Duitse prijzen. Volgens Pieter Vorage, eindredacteur Radio M Utrecht, is de Duitse dag elk jaar weer een groot feest: “Met de klassieke Schlagers, Neue Deutsche Welle en de Duitse hits van nu doen we onze luisteraars graag weer een groot plezier.” Presentatrice Conny Kraaijeveld heeft in het lunchprogramma een interview met Peter Orloff, schrijver van het nummer ‘Du’ en zanger van het nummer ‘Ein Mädchen für Immer’ en verslaggever Robert Jan Booij gaat naar de Vakantiebeurs, op zoek naar Duitse bestemmingen.

De Duitse 30
Presentator en tevens groot liefhebber van Duitstalige muziek Henk Mouwe presenteert samen met Jos van Heerden de Duitse 30. Deze Top 30, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht, is te beluisteren vanaf 14:00 uur. Stemmen kan tot en met donderdag 16 januari 12.00 uur via rtvutrecht.nl/top30. Stemmers maken kans op een cd van Helene Fischer!

Radio M Utrecht 93.1 FM
De Duitse Dag is op vrijdag 17 januari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022