Duitse dag zorgt voor groot feest op Radio M Utrecht

10-01-2020

Vrijdag 17 januari presenteert Radio M Utrecht de Duitse Dag. De hele dag de beste Duitstalige muziek van toen en nu. Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en meer. Naast de Duitse hits presenteren Henk Mouwe en Jos van Heerden weer de Duitse 30.

Groot feest
De luisteraars van Radio M Utrecht FM 93.1 maken de hele dag kans op Duitse prijzen. Volgens Pieter Vorage, eindredacteur Radio M Utrecht, is de Duitse dag elk jaar weer een groot feest: “Met de klassieke Schlagers, Neue Deutsche Welle en de Duitse hits van nu doen we onze luisteraars graag weer een groot plezier.” Presentatrice Conny Kraaijeveld heeft in het lunchprogramma een interview met Peter Orloff, schrijver van het nummer ‘Du’ en zanger van het nummer ‘Ein Mädchen für Immer’ en verslaggever Robert Jan Booij gaat naar de Vakantiebeurs, op zoek naar Duitse bestemmingen.

De Duitse 30
Presentator en tevens groot liefhebber van Duitstalige muziek Henk Mouwe presenteert samen met Jos van Heerden de Duitse 30. Deze Top 30, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht, is te beluisteren vanaf 14:00 uur. Stemmen kan tot en met donderdag 16 januari 12.00 uur via rtvutrecht.nl/top30. Stemmers maken kans op een cd van Helene Fischer!

Radio M Utrecht 93.1 FM
De Duitse Dag is op vrijdag 17 januari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022

Ode aan de provincie door Steef & Stoof in radioprogramma bij Omroep Brabant

"Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!" Dat is zo'n beetje de rode draad van Steef & Stoof.

10 06 2022