Bekende Overijsselaars gaan terug naar hun roots bij RTV Oost

02-09-2021

Waar je opgroeit, word je gevormd. Dat geldt voor iedereen, ook voor mensen in de spotlights. In het tweede seizoen van het TV Oost-programma Roots zoekt Bert Eeftink weer het spoor terug van bekende Overijsselaars. Terug naar waar hun wortels liggen. Terug naar het begin. Terug naar hun… roots. De eerste aflevering is te zien zaterdag 4 september om 17.30 uur op TV Oost.

Ontmoetingen
In de eerste aflevering gaat Bert Eeftink samen met voetbaltrainer Ron Jans terug naar zijn jeugd in Zwolle. Ze bezoeken bijzondere plekken zoals het huis waar Ron opgroeide in de wijk De Pierik, de voetbalclub waar hij als klein jochie speelde en natuurlijk zijn er ontmoetingen met oude bekenden. De dag wordt afgesloten op de plek waar Ron trouwde met zijn grote liefde Marjo.

Bekende Overijsselaars
Het programma Roots is elke zaterdag en dinsdag op TV Oost te zien. Dit seizoen zijn de gasten voetbaltrainer Ron Jans, actrice Johanna ter Steege, media personality Kim Kötter, baanwielrenner Jeffrey Hoogland en misdaadjournalist Alberto Stegeman.

Digitaal magazine
Roots is niet alleen een tv-programma, maar ook een gratis digitaal magazine met extra filmmateriaal en foto’s. Natuurlijk ontbreken de bloopers niet. Het digitale magazine wordt na afloop van elke uitzending online gepubliceerd. Hier zijn ook de afleveringen van het eerste seizoen terug te kijken.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

RTV Oost volgt monstertocht voor het goede doel

RTV Oost volgt de monstertocht via een liveblog op rtvoost.nl, op Radio Oost, op TV Oost in Bij Oost|Vandaag, en op de sociale media.

20 09 2021

TV Oost brengt Open Monumentendagen de huiskamer in

De Open Monumentendagen staan in Kampen in het teken van Mobiel Erfgoed. TV Oost zendt deel twee van de Open Monumentendag film uit.

10 09 2021

Toevallig groen in de stad zorgt voor lokale samenwerking in Utrecht

Voor het project ‘Toevallig Groen, Zaailingen van de Stad’ werkt RTV Utrecht samen met DUIC, Utrecht Natuurlijk en het Centraal Museum.

07 09 2021