Volg de Vierdaagse op de voet bij Omroep Gelderland

11-07-2019

Van 15 tot en met 19 juli staat Omroep Gelderland weer in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse. Via televisie, radio, web, app en sociale media van de regionale omroep van Gelderland is de Vierdaagse op de voet te volgen. Er is een liveblog, live radio op locatie, het 4Daagse Journaal op televisie en tijdens de intocht slaat Omroep Gelderland weer de handen ineen met andere regionale zenders.

Liveblog op web en app
Voor het meest recente nieuws is de liveblog over de Vierdaagse op de website en de Omroep Gelderland-app. Daarnaast deelt de omroep op Facebook, Instagram en YouTube het ultieme Vierdaagse-gevoel met de mooiste en leukste foto’s, video’s en webcambeelden.

Live radio op locatie
Het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan het podium van Omroep Gelderland op de Wedren in Nijmegen. Van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli maakt Omroep Gelderland tussen 03.00 uur en 19.00 uur live radio. Naast live radio zijn er ook spetterende optredens van de leukste Gelderse artiesten. Zo zijn onder meer Frans Duijts, Vinzzent en Joey Hartkamp van de partij.

4Daagse Journaal op televisie
Ook dit jaar presenteert Harm Edens het 4Daagse Journaal op TV Gelderland. Het 4Daagse Journaal is er dagelijks om 17.20 uur en wordt ieder uur herhaald. Tussen 07.00 uur en 08.00 uur doet Omroep Gelderland bovendien rechtstreeks verslag vanaf de route. Ook tussen 15.00 uur en 16.00 uur zijn er livebeelden, maar dan vanaf de Wedren om het wandellegioen binnen te halen. De live-uitzendingen van het 4Daagse Journaal zijn ook te volgen via de website, app en Facebookpagina.

Samenwerking regionale omroepen
Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te zien bij TV Gelderland, maar ook op de televisiezenders van Omroep Brabant, NH, RTV Oost, RTV Utrecht, Omroep West en RTV Drenthe. RTV Noord doet op zijn beurt online verslag: via een livestream houdt de omroep kijkers op de hoogte van de binnenkomst van de wandelaars. Zo is de intocht ook heel gemakkelijk buiten Gelderland te volgen.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022